2777
2789
عنوان

موکل جن

| مشاهده متن کامل بحث + 2491 بازدید | 55 پست
میدونی اخه جنا فقط سود ندارن ضررم دارن حتما ررموردش تحقیق کن یه اشتباه میتونه نابودت کنه

اگه موکل بگیرم هیچوقت نمیتونم از شرش خلاص شم؟ و میگن باید ادم پاکی باشی و سنت کم باشه من ۱۵ سالمه سن مناسبیه اما میترسم

ببخشیدا ولی من یه اتئیستم

اوکی 

ولی اعتقاد به کارما که داری؟ 

نابود میشی 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه موکل بگیرم هیچوقت نمیتونم از شرش خلاص شم؟ و میگن باید ادم پاکی باشی و سنت کم باشه من ۱۵ سالمه سن ...

بخدا منم نمیدونم بی اطلاعم بنظرم انجام ندی بهتره سنتم کمه یه اتفاقیم بیوفته دیگه بدتر

خیلی‌هاشون اینجورین ممکنه ازت بخان بری کسیو بکشی اینا البته جن های قرمز یا کافرن جن خوب هم داریم&nb ...

من زمانی ک احضارش کنم ازش یه چیز میخام نمیخام ک برای همیشع پیش من باسع

یه جن که همیشه کنارته ازت مراقبت میکنه ولی واقن میترسم ۳۰ روز دور از مردم باید باشم و دور از تکنولوژ ...

باید چهل روز از هر نوع تکنولوژی و انسانی دوری کنید و داخل یه حلقه بشینید. بهش میگن ریاضت کشیدن. توی این چهل روز هم تنها توی یک ساعت خاص حق خروج از اون حلقه رو برای خوردن آب و غذا و رفتن به دستشویی داری

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

هه اینو چ ساده ای 

چ بخای چ نخای اون ولت نمیکنه 

و تو دریچه ای از دنیای اونا برای خودت باز کردی 

و هرنوع اجنه ای میتونه بهت صدمه بزنه 

احضار کردن ینی اجازه دادن که وارد دنیات بشن 

تسخیر کردن جن یا همون موکل گرفتن هم ینی زندانی کردن جن و شر داره و کارما 

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻
یدونه دارم ۴۰ روزه و یکی دیه ۳۰ روز که بستگی به قدرت اون جن داره و ریاضیاتی ک باید... و نمیتونم دست ...

خودم کاملا با این چیزا اشنام لازم نیست بگی😁😄 ولی قبل از این کار رو خودت کار کن نباید بترسی و نباید از وسط حلقه فرار کنی وگرنه...😜 موفق باشی در هر صورت

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اگه موکل بگیرم هیچوقت نمیتونم از شرش خلاص شم؟ و میگن باید ادم پاکی باشی و سنت کم باشه من ۱۵ سالمه سن ...

میتونی خلاص شی اما به قیمت مرگت 

یا میمیری یا زنده میمونی و دیوونه میشی

پنج درصد احتمال داره سالم بمونی 

باید چهل روز از هر نوع تکنولوژی و انسانی دوری کنید و داخل یه حلقه بشینید. بهش میگن ریاضت کشیدن. توی ...

غداهم باید یسری چیزای خاص بخوری و گوشت حیون نباید بخوری

کلا بهت اشتباه توضیح دادن انگار ریاضت کشیدن یعنی اون موکل رو تا ابد کناز خودت نگه میداری و همراهته نه که بیاد یه کاری بگی انجام بده و بره