بچه ها من از کتاب دعا نویسی یه دعا نویس که موکل داشت روش موکل گرفتن و ور داشتم و خیلی روش سختیه و ۳۰ روز طول میکشه و مطمئنم واقعبه چون کتابا سالهاست که دست خاندانشون میچرخه فقط یکم میترسم نمیدونم انجام بدم یا نه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یه جن که همیشه کنارته ازت مراقبت میکنه ولی واقن میترسم ۳۰ روز دور از مردم باید باشم و دور از تکنولوژ ...
باید چهل روز از هر نوع تکنولوژی و انسانی دوری کنید و داخل یه حلقه بشینید. بهش میگن ریاضت کشیدن. توی این چهل روز هم تنها توی یک ساعت خاص حق خروج از اون حلقه رو برای خوردن آب و غذا و رفتن به دستشویی داری
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
یدونه دارم ۴۰ روزه و یکی دیه ۳۰ روز که بستگی به قدرت اون جن داره و ریاضیاتی ک باید... و نمیتونم دست ...
خودم کاملا با این چیزا اشنام لازم نیست بگی😁😄 ولی قبل از این کار رو خودت کار کن نباید بترسی و نباید از وسط حلقه فرار کنی وگرنه...😜 موفق باشی در هر صورت
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
من زمانی ک احضارش کنم ازش یه چیز میخام نمیخام ک برای همیشع پیش من باسع
کلا بهت اشتباه توضیح دادن انگار ریاضت کشیدن یعنی اون موکل رو تا ابد کناز خودت نگه میداری و همراهته نه که بیاد یه کاری بگی انجام بده و بره