2777
2789
عنوان

کسی ک تجربه داره میتونه کمکم کنه

333 بازدید | 75 پست

دوستانی ک تجربه عشقی دارین کسی ک تورو خیلی دوست داشته باشه یا عاشقت باشه وقتی بفهمه شما ازش بزرگترین اونم حدود ۸سال ازتون میگذره ؟؟ یا اگر‌هم بگذره ب راحتی فراموشتون میکنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سختی ازت جدا میشه. کلا جدا نمیشه مگر اینکه شرایط خاصی شما رو مجبور به جدایی کنه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
یکی از اعضای خانواده زنش ۶/۷سال ازش بزرگتره قبلا هم طلاق گرفته بوده قیافشم جااار میزنه ک بزرگتره ...

ب نظرتون مسخره نیست همچین ازدواجی ؟ ایشون ک کنارکشید ازمن ولی من هنوز فراموش نکردم 

ن شاید اولش ناراحت شه و بد برخورد کنه ولی ب راحتی نمیگذره

من خیلی دوستش داشتم ودارم ولی حتی ازخودمم سنمو نفهمید ازهمکارم فهمید ک اونم نمیدونم چی بهش گفت . ولی ازونروز دیگه سرد شد واین منو عذاب میده ،چون هنوز حرف جدی زده نشده بود ک اینطور شد 

ب نظرتون مسخره نیست همچین ازدواجی ؟ ایشون ک کنارکشید ازمن ولی من هنوز فراموش نکردم 

عشق منم از من کوچیکتره ولی نمیدونه میترسیدم بهش بگم .الان که کاته باهام.  هیییییی خدا کمکم کن.  

خوب فک میکرد همسن خودشم .بعد کلی جا خورد 

منطوورم اینه ادم با یکی دوس ساده میشه اول سنش میپرسه تحصیلات چطور عاشق شده سن طرف خبر نداشته عاشق کنجکاوی و پرسشگره خیلی مشتاق از طرف بدونه بعد این سنم نمیدونسته پس عاشق نبوده

شاید الان بخاطر سنم و این حرفا بگید نمیفهمم و اینا

ولی من معتقدم  و همینطور از خانواده یاد گرفتم که آدم عاشق با هرچیزی ک باشه طرفشو قبول میکنه 

اصلااا مسخره نیست ، برای دیگران شاید باشه

ک خب نظر مردم مهم نیست

اما مثلا خود فرد باید اطمینان کامل و داشته باشه به انتخابش که مبادا رفت توی خیابون و یجایی حسرت این فاصله سنی و بخوره یا طاقت حرف شنیدن و داشته باشه

میو🗿