2777
2789
عنوان

کسی ک تجربه داره میتونه کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 75 پست
عشق مجموعه ای از علل و عوامل در کنار همه. بعضی چیزا خط قرمز هست. شما باید از ابتدا سنت رو دقیق میگفت ...

خوب هنوز مستقیم ابراز نکرده بود فقط خیلی بهم توجه میکردن وعلاقه نشون میداد تو محیط کاری .چطوری بگم من بزرگتر ازشمام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عشق و عقل جداست ولی شدت عشق باید بالا باشه تا عقل اون و بپذیره عاشق که باشی از عقلت میپرسی میت ...

شاید ۸ سال با عقل حور درنیاد و ایشون ب خاطر همین کنار کشیده . عشق باید فراموش بشه

۲ سال ک چیزی نیست .ایشالا حل بشه منم تاالان طعم عشق رو نچشیده بودم ولی فک نمیکنم بتونم فراموش کنم

دقیقا منم عین دختربچه های ۱۴ ساله اولین بار بود عاشق میشدم خیلی حس خوبیه ولی حیف که خیلی کوتاه بود امیدوارم دوباره همه چیز درست بشه.  

ایشالا گلم .مثبت فک کنین ک ایشالا جور میشه .برای منم دعا کن .تفاوت ما خیلی زیاده وتقریبا نشدنی

هیچ چیزی نشدنی نیست خیلی ها از شوهرشون کوچیکترن ولی قیافتن بزرگتر نشون میدن به سن نیست امیدوار باش

منطوورم اینه ادم با یکی دوس ساده میشه اول سنش میپرسه تحصیلات چطور عاشق شده سن طرف خبر نداشته عاشق کن ...

تو محیط کاری بود .خیلی اومد سمتم ولی بعد ک فهمید خیلی بد رفتار کرد . احساس میکنم درمقابلش خیلی خیلی بزرگترم با این رفتارش تحقیرم کرد

هیچ چیزی نشدنی نیست خیلی ها از شوهرشون کوچیکترن ولی قیافتن بزرگتر نشون میدن به سن نیست امیدوار باش

خوب ایشون باید بخان . من حتی نمیدونم همکارم ازحسودی چی بهشون گفت . ایشون سنشون به این اقامیخوره شاید سنم رو حتی بیشترم گفته . ولی اصلا نیمدن باخودم حرف بزنن

خوب ایشون باید بخان . من حتی نمیدونم همکارم ازحسودی چی بهشون گفت . ایشون سنشون به این اقامیخوره شاید ...

فعلا باید صبر کنی چاره ای نداری انشاالله همه چیز اونطوری که میخوای پیش،میره.ولی فعلا فقط صبررررر 

تو محیط کاری بود .خیلی اومد سمتم ولی بعد ک فهمید خیلی بد رفتار کرد . احساس میکنم درمقابلش خیلی خیلی ...

بیخچال بابا این خوش اومدن بوده کو عشق عاشقی گفتم چند ساله لابد باهمید