2821
2789
عنوان

دیت سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3120 بازدید | 107 پست
من فک میکنم شاید اصلا یارو زن داشت چون کاملا تیپش مردونه بود

شک نکن زن داشته

وگرنه خودشو گم و گور نمیکرد عبضی 

😁😂

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم خیلی تعصبی و اینا نیس ها ولی من چون تاحالا از این کارا نکردم اگه بدونه با یه پسر قرار گذاشتم ...

کدوم شهری؟
اگه تو شهر بزرگی خیالت راحت هیچ کس نمیبینتت و نمیفهمه

نگم براااات 😂😂😂😂

من رفته بودم اداره پست کارمند اداره پست ازم خوشش اومد شمارمو گرفت 

زنگ زد و معرفی کرد محترمانه صحبت کردم

گفت من یکی رو برا ازدواج میخوام و فلان دارم سرمایه ام اینقده و چلان دارم من گفتم خب رو هم رفته موقعیت خوبیه قیافه اش هم بد نبود

بعد گفت میخوام برم امام زاده عبدالله برات سوغاتی میخرم

آقا فرداش هی زنگ زننننگ بیا سوغاتی رو بهت بدم رفتم دیدمش یه دسبند زنگ زده سببببززززز😂😂😂

منم گفتم زشته ضایعش کنم تشکر کردم حالا گیر داده بود دستت کن

دستم کردم گفتم اگه میشه منو ببر دانشگاه هی گیر داد باید بریم بستی بخوریم بعد ببرمت هی گفت بیا بریم بستی مهمون من

آقا باورتون نمیشه منو برد اول یه شهره دیگه پیاده شد رفت سوپر مارکت دوتا بستنی لیوانی میهن خرید اونوموقع دونه ای ۵۰۰ بود😐😐😐😐

یعنی دیگه داشتم بالا میوردم😂😂😂😂 به زور خوردمش بستی رو

اومدم دم دانشگاه پیاده شدم دستبند رو همونجا در اوردم انداختم سطل آشغال و دیگه ام جواب این بشر رو ندادم😑😑😑

🤣🤣با ی دست دادن

ی بارم بهم گفت ایشالا خودت مامان میشی
قااااطی کردم تو چرا همچین حرف زشتی به من زدی
چه منظوری داری که به مامان شدن من فکر میکنی  
فک کنم واسه همین اسگل بازیم بود طرف باهام مونده بود
وگرنه دلیل دیگه ای نمبینم که بخواد این حرفارو بشنوه و نره

کدوم شهری؟ اگه تو شهر بزرگی خیالت راحت هیچ کس نمیبینتت و نمیفهمه

شهر بزرگه اره..  مامانم زرنگه بابا نمیشه پیچوندش که اصن زود میفهمه همه چی رو
فک کنم بهتره بهش بگم رو راست دارم میرم سر قرار 😂🤦‍♀️ هی خدا

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
شهر بزرگه اره..  مامانم زرنگه بابا نمیشه پیچوندش که اصن زود میفهمه همه چی رو فک کنم بهتره بهش ب ...

از چند روز قبل بگو مامان یه پسره اس میگه بیا ببینمت
ب نظرت برم؟
خودش میگه برو با خیال راحت وبی استرس میری

نگم براااات 😂😂😂😂 من رفته بودم اداره پست کارمند اداره پست ازم خوشش اومد شمارمو گرفت  زنگ ز ...

اگه زرنگ بودی همونو آدم میکردی خخخ بهش یاد میدادی سلیقه داشته باشه 

یک عدد چپی 

با یکی هم دفعه اول تو کوه قرار گذاشتم 

مث بز رفتیم بالا بعد هی میگفت خسته شدی دستتو بده من گفتم نهههههه خودم میام موقع برگشت چشام سیاهی میرفت قشنگ آویزونش شده بودم . 

اخه بگو جا قحطه توی کوه قرار میذاری 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
ی بارم بهم گفت ایشالا خودت مامان میشی قااااطی کردم تو چرا همچین حرف زشتی به من زدی چه منظوری داری که ...

🤣🤣🤣🤣منم مث خودت بودم کولی بازی درمیاوردم قبل دیت تو مجازی حرف میزدیم گیف بوس میفرستاد برمیگشتم دعوااا میکردما میگفتم این چیه حالمو بد میکنی ینی چی این کارا😂😂

نگم براااات 😂😂😂😂 من رفته بودم اداره پست کارمند اداره پست ازم خوشش اومد شمارمو گرفت  زنگ ز ...

عالی بود😂😂😂😂

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
ی بارم بهم گفت ایشالا خودت مامان میشی قااااطی کردم تو چرا همچین حرف زشتی به من زدی چه منظوری داری که ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لایکم کنین، بعدا بیام بقیشو بخونم😘😘

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز