2777
2789
عنوان

یک سانت باز شدن دهانه رحم

30573 بازدید | 159 پست

چقد طول میکشه بستری کنن،گفت باید۴سانت بشی،من پیاده روی اینا نداشتم سه روزه درد دارم همه چی خوب بود فقط یسانت باز بودم گفت زیاد خودتو خسته نکن وفشار نیار که یکم بیشتر بچه بمونه،شمایی که یسانت باز بود رحمتون چندروز بعدش زایمان کردید؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

یک سانت چیزی نیست

ممکنه بیشتر از یکهفته ام طول بکشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دهانه رحمم ی سانت باز شده بود..میخاستم سز کنم.با اون وضعیت دوازده روز خودمو کشوندم تا موعد زایمان ...

تحرکم داشتی.؟

یک سانت چیزی نیست ممکنه بیشتر از یکهفته ام طول بکشه

از یه هفته هم میتونه بیشترشه. ؟

من بچه اولم یک سانت بود کیسه آبم پاره شد بهم آمپول فشار زدن همون روز زایمان کردم 

زایمان دوم یکم بیشتر از یک سانت بود ولی گفتند زایمان دوم روندش سریع تره و بهم بازم سرم فشار زد و چند ساعت بعد زایمان کردم 

اما شما اگر فقط درد طبیعی داری مواظب علایمت باش و بزار روند عادی و طبیعی رو طی کنه خودش ک بیاد و باز بشه زایمان راحت تری داری

دوهفته بعدش یک سانت خیلی کمه چند هفته ای

۳۸عزیزم ولی انقباض دارم نامنظم،دلم میخواد۳۹ ب بعد بیاد،خیلی میترسم الان ی خانمه داشت زایمان میکرد صداشو شنیدم گریه م گرفت

برا من ۲هفته یسانت بود 

از هفته ۲۷ ک سرکلاژمو باز کردم تا هفته ۳۹ یسانت مونده بود با اینکه کلی تو خونه فعالیت داشتم

دیگه حرکت بجه هم کم شده بود دکتر گفت یا برو زایشگاه امپول فشار بزنم طبیعی یا برو اتاق عمل سزارین ک من سزارین انتخاب کردم

هرچند تجربه طبیعی تو زایمان اولم تجربه بهتری بود

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من بچه اولم یک سانت بود کیسه آبم پاره شد بهم آمپول فشار زدن همون روز زایمان کردم  زایمان دوم ی ...

بهتر ازامپول فشاره؟ بچه دوم راحتتر بود؟ من خیلی میترسم

تحرکم داشتی.؟

خب بله.شوهرم نبود خونه با ی بچه چهارساله..کار خونه.بشور بپز...ولی دکتر گفت بیشتر دراز بکش.زیر دلم رو با چادر بسته بودم فقط خودمو می‌کشوندم اینور اونور‌میخاستم برسم تا روز موعود ک خداروشکر خدا کمکم کرد