2777
2789
عنوان

یک سانت باز شدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 30717 بازدید | 159 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۸عزیزم ولی انقباض دارم نامنظم،دلم میخواد۳۹ ب بعد بیاد،خیلی میترسم الان ی خانمه داشت زایمان میکرد صد ...

خیلی جیغ میزد ؟البته اصلا به اون صدا فکر نکن شاید شما زایمان راحتی داشته باشی 

یک سانت زیاد نیست ولی برای دستشویی و اینا رو توالت فرنگی بشین فعلا و کار سنگین نکن من دو ساعت نیم تا سه باز بودم هرچی سوزن زدن باز تر نشد و رفتم سزارین هر ادمی یطوره یکی میبینی زود باز میشه یکی میبینی نه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

من بدون هیج دردی رفتم زایشگاه،۴۰ هفته بودم درد نداشتم

معاینه کردن ی سانت باز بودم

ساعت هفت صبح امپول فشار زدن نه شب زایمان کردم

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
بهتر ازامپول فشاره؟ بچه دوم راحتتر بود؟ من خیلی میترسم

اره خب روند طبیعی دردش راحت تره 

ولی مراقب ضربان قلب و کیسه. آب و... باش برو چکاب مرتب تا زایمان 

اره روندش سریع تر بود و استرس‌ کمتر

بعد چندسال هم هرکاری میکنم دومیو باردار نمیشم بچم همش میگه من داداش اجی ندارم از طرفیم خواستم باهم بزرگ شن رحمم مشکل داره 

خانومای باردار عزیز برای منم دعا کنید تو رو خدا

این ماه امپول زدم از بعد سزارین بچه دومم رحمم مشکل پیدا کرد شاید یکی بتونم بیارم شاید هیچ ،خانوما دعا کنین برام شاید خدا یه دوقولو بهم داد صحیح سالم اذیت میشم ولی راحت میشم بعد😔استرس ندارم بگم مثل خودم یا خواهر ندارع یا برادر یا دوتا بچن ،چون خودم داداشم همیشه اذیت بودیم بابت این موضوع

خانوما من خودم سزشدم  یه سوال میپرسم بهم نخندیناا🤪🤪 از کجامیفهمن چندسانت بازشده؟؟

از انگشت که داخل رحم میکنن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
بعد چندسال هم هرکاری میکنم دومیو باردار نمیشم بچم همش میگه من داداش اجی ندارم از طرفیم خواستم باهم ب ...

منم واسه بچه دوم سه سال اقدام بودم. فقط به باردار شدن فکر نکن و بیخیال باش انشااله به زودی خبر بارداریتو اینجا اعلام میکنی

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

من ۳۴ هفته و ۲ روزم بود ک کیسه آبم ترکید رفتم بیمارستان معاینه کردن یک سانت باز بودم

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍