2777
2789
عنوان

راهنمایی میخام تو رو خدا کمکم کنین

143 بازدید | 12 پست

خانومای متاهل خواهش میکنم راهنمایی کنین واقعا برام شده یه مشکل

لطف کنین هر کی میتونه مشاوره بده بیاد مسخره هم نکنین.خانوما با عرض معذرت ولی رک میپرسم شماها تو رابطه جنسیتون چیکار میکنین که شوهرتون راضیه و سرکوفت نمیزنه که تو هیچی بلد نیستی.

اونایی که واقعا راضین بیان که شوهرشون رو واقعا تو رابطه راصی نگه داشتن

ببخشید ولی من تمام سعیمو میکنم که راضی باشه ولی وقتی با هم بحث و دعوایی میکنیم این مسئله رو پیش میکشه.البته وقت رابطمون چیزی نمیگه و مطمئنم که راضیه ولی بعدش تو دعوای هی سرکوفت میزنه.

تو رو خدا بگین چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پیش دستی کن ی ایراد بگیر سرش به همون گرم میشه دهنشو میبنده

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
وقتی که رابطه داریم هیچی نمیگه و من با تمام وجودم براش گذاشتم ولی وقتی که بحث و ناراحتی پیش میاد میگ ...

توهم ازش ایرادبگی والا

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

شوهرت مرض داره.میخواد الکی ازت ایراد بگیره دیده هرچی این حرفو تکرار کرده بیشتر بهش کولی دادی .اونم خوشش اومده و نقطه ضعفت رو فهمیده

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️