2789
عنوان

استغفار

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست
😑😑😂😂عامو اخلاقت درس کن تا شایسته براورده شدن حاجت بشی وگرنه چرخیدن زبون و ذکر گفتن بدون ایکنه قل ...

خفه بابا , شرط میبندم زندگیت پر از گیر و گوره, اینقد که عادت داری هر جا به زور خودتو جا کنی باید پرتت کنن بیرون ,برات عادیه😅😂😂

آره عزیزم من حالم خوب نیست.😂 نمیدونم از کی اومدی اینجا ولی از سال ۸۴ فروم نویس شدم.. فروم یعنی هر ...

دختره با شوخی و خنده و استیکر بهش میگه یکی باید واسه خود ما ذکر بگه برو ببین بهش چی گفته میگه بخیلی خدا به انداره نمیدونم چیت بهت  بده . این جواب کسیه ک ادم ازش کمک میخواد. من از شما کمک میخوام یا کمکت میکنی یا نمیکنی به هر حال باید ممنونت باشم برو ببین ب خود من چی گفت . والله ک اگه پیاما رو خوندی و اینجوری میگی باید ب انصافت شک کنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خفه بابا , شرط میبندم زندگیت پر از گیر و گوره, اینقد که عادت داری هر جا به زور خودتو جا کنی باید پرت ...

چرا شعر میکنی مومن 😂 تو مثل اون دسته مذهبی هایی هستی ک ادم از دین میزنن . تو با این اخلاقت ذکر هم به دادت نمیرسه . به جای ذکر گفتن برو فکر کن ببین لیاقت گرفتن حاجتت داری من ک میگم نداری

دختره با شوخی و خنده و استیکر بهش میگه یکی باید واسه خود ما ذکر بگه برو ببین بهش چی گفته میگه بخیلی ...

میدونم عزیزم. منم نوشتم اون بالا به ایشون که هدف دوستان هم راهنمایی ایشون بوده. شما بزرگواری کن و بذار به حساب حال بد روحی این لحظه ایشون❤ همیشه که حال همه ما خوب و کیفمون کوک نیست. یه لحظه دلمون پر میشه و ناراحت میشیم از کوره درمیریم. 

منم زیاد مذهبی نیستم ولی دوستایی که اینجا ذکر و صلوات و اینا میذارن واسه قوت قلبشون براشون میخونم که بدونن تنها نیستن چون این لحظه بیشتر به حمایت عاطفی احتیاج دارن و این تاپیک ها اصلا هدف و نیت اصلی همین حمایت عاطفیه. اصلا بیا این قلب و ماچ هم برای شما که دلخور نباشی: 😘❤

میدونم عزیزم. منم نوشتم اون بالا به ایشون که هدف دوستان هم راهنمایی ایشون بوده. شما بزرگواری کن و بذ ...

والا من خودم به عشق همین پستا میام اینجا واسه این خانوم هم ذکر گفتم ولی تحمل حرف ناحق ندارم . این کارا لطفه ن اینکه عین طلبکارا با ادم حرف بزنن. به هر حال بگذریم

دختره با شوخی و خنده و استیکر بهش میگه یکی باید واسه خود ما ذکر بگه برو ببین بهش چی گفته میگه بخیلی ...

دختره لا شوخی گفته یا هرچی , اومدی تو تاپیک دید دلش نمیخواد بفرسته بره بیرون مزه انداختن یعنی چی, کسی به زور اینجا نیوردتون که, بعد گفتم بهت بگدریم از حس ,از نوع رفتارت هم معلوم پراز دغدعه و مشکلی ,تو دیگه کییی باشی بخوایی بگی من شایسته حاجت هستم یا نه ,اینقد شعور ندارین که مجبور نیستین بیایین تو تاپیک میایی بحث راه میندازی ,تو بیشعوری نوبری لابد تو شایسته حاجت روایی , یه نگاهی به زندگیت کن بعد روت بشه دهنت و باز کن

وایی چققد پرویی هرجوریم بیرونت کنن هنو تو تاپیک پلاسی, تو هم برو با خوشیهات😉😉

ببین تو سنت اندازه مامان منه خوب نیست  من نصیحتت کنم ولی این اخلاقت اطرافیانت چی میکشن از دستت . تو خونه هم همینجوریی ؟ خدا ب داد شوهرت برسه. من بای🖐

ببین تو سنت اندازه مامان منه خوب نیست  من نصیحتت کنم ولی این اخلاقت اطرافیانت چی میکشن از دستت ...

بیچاره بس عادت داری همه جا با اردنگی انداختنت بیرون,دیگه از سرت نمیره باید قفل باشه نتونی بیایی, آره اخلاقم برا بیشعورا همینه, چه رویی داری تو تاپیکی که نه حرفی از کسی یا مورد خاصی بودی ,پریدی وسط و بحث درست میکنی هرچی هم بیرونت میندازن  با پرویی چسب شدی نمیری , توقع رفتار بهترم داری,تو دیگه چی هستی