2789
عنوان

استغفار

551 بازدید | 42 پست

سلام خانوما حدود یکسال هست یه مشکل خیلی خیلی بزرگ ت زندگیم اومده هر چی دعا کردم فک کردم هر راهی رفتم درست نشده ,بخدا خیلی حالم بده, کمکم کنید استغفار ۳۰۰۰۰۰ تایی امروز بفرستیم , ذکر استغفرالله به نیت پاکی روحم و برآورده شدن حاجتم هرچندتا میتونید بگید , خودم یکبار سی هزار بار و گفتم نشد این بار با نفس شما ان شالله میشه , خواهش میکنم دست کمکم و رد نکنید 😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترجیحم جای دعا کردن رعایت انسانیت 

😊😊😊 بخاطر انسانیتت درخواست کمک هم نوعت و رد کردی, نیاز نبود خودتم به ذکری که من معتقدم اعتقاد داشته باشی ,کافی بود برای نیاز من به کمک ۳,۴ دقیقه وقتت و به من میدادی برای انسانیت

😊😊😊 بخاطر انسانیتت درخواست کمک هم نوعت و رد کردی, نیاز نبود خودتم به ذکری که من معتقدم اعتقاد داش ...

وقتمو به جهت ذکر خوندن بهت نمیدم امیدوارم راه حل مشکلت دستت بیاد و قلقشو یاد بگیری تا دیگه همچین مشکلی برات پیش نیاد جای ذکر گفتن بشین به مشکلت فک کن از کجا شرو شد و چرا اینجوری شد التماس-تفکر#  

شاید حاجت خودتم به همین خاطره ک براورده نمیشه

حاجت من بزرگ و زمانبره , هرچند که مقدار زیادیش هم گرفتم ,و مزمینم که بقیش هم در راهه ,اطمینانم هم بخاطر اینه که هیچ وقت در هیچ زمینه دست کسی که به سمتم دراز,شده رد نکردم , کمک خواستنم برای سرعت بخشیدن بود , که نفسهای با حرمت و پاک میتونن با دعا  در حق بقیه سرعت اجابت و بیشتر کنن ,که از شانس بدم به تو برخوردم,شایدم وجودت یه نشونست که حاجتم به نفعم نیست یا...😉

ذکر کامل استغفرالله یا فقط خود کلمه استغفرالله؟ 

من برات دوهزارتا فعلا میخونم. چون چند تا صلوات و یاسین هم دارم نمیخوام بدقول بشم ولی سعی میکنم زود تموم کنمگ تموم کردم باز میام برمیدارم و کمکت میکنم بخونی ان‌شاالله حاجتت برآورده بشه. تو هم لطفا برای من و خواهرم دعا کن عزیزم ❤