2789
عنوان

استغفار

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 42 پست
حاجت من بزرگ و زمانبره , هرچند که مقدار زیادیش هم گرفتم ,و مزمینم که بقیش هم در راهه ,اطمینانم هم بخ ...

من بهت قول میدم این زبون تند و تیزتو کنترل کنی چ بسا زودتر هم باقی حاجتت بگیری

حاجت من بزرگ و زمانبره , هرچند که مقدار زیادیش هم گرفتم ,و مزمینم که بقیش هم در راهه ,اطمینانم هم بخ ...

به جهت انسانیت راهنماییت میکنم که این وظیفم بود تو اگه نتیجه ای هم دیدی بابت تعقلی بود که کردی مطمئن باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جهت انسانیت راهنماییت میکنم که این وظیفم بود تو اگه نتیجه ای هم دیدی بابت تعقلی بود که کردی مطمئن ...

باشه تو خوبی فقط گمشو بیرون, منم میگردم دنبال حس ششمی تا راه حل پیدا کنم

خانوما بحث چی رو میکنید؟ کمک میکنید لطف کنید بکنید نمیکنید چرا کسی که از سر استیصال و ناامیدی یه همچین ذکر سنگینی نذر کرده و ازتون کمک میخواد رو چرا سرزنش میکنید؟ مهربون باشیم با هم❤

خانوما بحث چی رو میکنید؟ کمک میکنید لطف کنید بکنید نمیکنید چرا کسی که از سر استیصال و ناامیدی یه همچ ...

چقققد نترس شدن, اصلا یک لحطه به این فکر نمیکنن که نفرین تو زمان استیصال ممکنه چه ها کنه, بخدا من حامله بود رو مورچه پا نمیزاشتم ,اینا چه جراتی دارن ,وقتی دستشون میاد چع کردن که دیر شده

چقققد نترس شدن, اصلا یک لحطه به این فکر نمیکنن که نفرین تو زمان استیصال ممکنه چه ها کنه, بخدا من حام ...

عزیزم‌‌... ❤

نی نی سایته دیگه

دیشب هم اینجا یه خانومی اشک منو درآورد انقدر مغرورانه صحبت کرد. تا همین الان هم حس هیچ کاری ندارم و همش تو تختم هستم انقدر از نظر روحی کرختم! 

به دل نگیر... این دوستان هم نیت بدی ندارند احتمالا .. خواستند راهنماییت کنند ولی یه جوری راهنمایی کردند که باعث ناراحتیت شدند. باید ببخشیم و بگذریم که خدا هم رحمت و بخششش رو شامل حالمون کنه❤

چقققد نترس شدن, اصلا یک لحطه به این فکر نمیکنن که نفرین تو زمان استیصال ممکنه چه ها کنه, بخدا من حام ...

😑😑😂😂عامو اخلاقت درس کن تا شایسته براورده شدن حاجت بشی وگرنه چرخیدن زبون و ذکر گفتن بدون ایکنه قلب صافی داشته باشی ارزشی نداره

میگم تو هم حالت خوش نیست ک اینجوری قضاوت نمیکنی بخاطر همینه

آره عزیزم من حالم خوب نیست.😂

نمیدونم از کی اومدی اینجا ولی از سال ۸۴ فروم نویس شدم.. فروم یعنی هر جا مثل همین نی نی سایت..حتی صاحب فروم هم بودم مدیر و کاربر عادی که جای خود داره. اگه قرار بود تو همه اون سال ها از کوره در برم یا آدما رو قضاوت کنم یا هر چی نمیتونستم سایت به اون بزرگی رو اون سال ها اداره کنم😅 فقط عزیزم اینو بگم پشت هر اکانت یه انسانه با کلی دغدغه و مشکل و احساسات.. یکم منعطف باشیم بد نیست❤🌸