2777
2789

بچه ها این تاپیک رو زدم که فقط بگم این چای که اصالتا مال چین و ژاپن هست بزرگترین ضد سرطان دنیاست. 137 برابر چای سبز آنتی اکسیدان داره و برای لاغری هم مناسبه. از نظر پزشکی توضیه شده.

ببینید علم ثابت کرده چهار پنج تا سوپر فود یعنی مواد غذایی غنی وجود داره توی جهان و این چای یکی از ایناست.

با چای ماسالا هم اشتباهش نگیرید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشمزس؟ من ماسالا دوس ندارم خیلی گرمه ماچا رو نمیدونم چه مزه‌ایه. توصیف کن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کجاها میشه پیداش کرد؟ مزش چطوریه؟

ببین من از این پیج ها که محصولات سلامت دارن خریدم. عطاری ها شاید داشته باشن ولی من اصلا به عطاری ها اعتماد ندارم. از بس که هر چرت و پرتی رو باهم قاطی میکنن و دست مردم میدن

ببین من از این پیج ها که محصولات سلامت دارن خریدم. عطاری ها شاید داشته باشن ولی من اصلا به عطاری ها ...

ممنون عزیزم پیجش چیه 

مزه چاییش چطوریه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوشمزس؟ من ماسالا دوس ندارم خیلی گرمه ماچا رو نمیدونم چه مزه‌ایه. توصیف کن

نه بابا خوشمزه که نیست. مزه چای سبز میده یه کم غلیظ تر. منم دوست ندارم. به عنوان دارو. فعلا مادر پدرمو مجبور کردم بخورن

ممنون عزیزم پیجش چیه  مزه چاییش چطوریه؟

آخه اسم پیج رو بگم فکر میکنن میخوام تبلیغ کنم. تو اینستا بزن bargavaran میاره. البته خیییلی جاهای دیگه هم داره. من اتفاقی اینجا رو دیدم

آخه اسم پیج رو بگم فکر میکنن میخوام تبلیغ کنم. تو اینستا بزن bargavaran میاره. البته خیییلی جاهای دی ...

ممنون عزیزم لطف کردی

من کلا عاشق چاییم

ماسالا هم خیلی دوست دارم 

حالا اینم امتحان کنم...والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم