2777
2789
عنوان

ریزش مو وحشتناااااااک

428 بازدید | 47 پست

با موهایی که از سر من میریزه میشه یه کله دیگه ساخت با موهای پر پشت تر....

چه کنم بچه هاااااا از ۱۵ سالگی میریزه دکتر رفتم ازمایش دادم میگ هیچی نیست...چون موهام بلنده دست که میکشم به موهام حداقل ۲۰ ۲۵ تا تار مو میاد پایین هر دفه تو حمامم میریزه کلیخمش در حال ریختنن موهام...شنیدم شامپو سبغ خوبه کسی استفاده کرده تا حالا؟اگه راهکار دیگه ای دارین بهم بگین..

فقط شامپو سبغ

عالیه 

من قبلا استفاده کردم ریزش موهام قطع شد

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا مثل توام 

ولی خب من چند ساله ریزش گرفتم قبلا نداشتم 

۳۳ سالم شده

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
فقط شامپو سبغ عالیه  من قبلا استفاده کردم ریزش موهام قطع شد

من ک زدم بدتر ریخت اصلا یه وضعی 

ولی میگن فیکش زیاده

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
آمپول دکسپانتنول و بیوتین. البته باید پزشک تجویز کنه خودسر نمیشه زد تخم شنبلیله هم شنیدم خوبه

ن اتفاقا خودسر هم میشه زد منم وارم میزنم دو ماهه هر هفته 

چون زیادیش دفع میشه با ادرار

ایا در خانواده طاس دارید؟ پدر برادر دایی عمو پدربزرگا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ن اتفاقا خودسر هم میشه زد منم وارم میزنم دو ماهه هر هفته  چون زیادیش دفع میشه با ادرار

ولی خیلی دردناکه. من دکتر برام نوشته بود ۱۹ تا زدم بعدش گفت دیگه نیازی نیست برا همین میگم دکتر میدونه چند تا بزنه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی خیلی دردناکه. من دکتر برام نوشته بود ۱۹ تا زدم بعدش گفت دیگه نیازی نیست برا همین میگم دکتر میدون ...

شما جواب گرفتی عزیزم؟؟؟ موهاتون پر شد یا ریزش قطع شد ؟؟