2777
2789
عنوان

ریزش مو وحشتناااااااک

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ریزش قطع شد.من تنبلی دارم دوباره ریزشم شروع شده

ای بابا 

عزیزم تنبلی توی سونو مشخص میشه ؟؟؟

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
اسمه دقیق اش چیه چن بار در ماه میزنی؟ب پا میزنی؟

ن باسن 

بیوتین و بپانتن

دوتاست

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
هفته ای یبار؟جفتشونم ب باشن درسته؟تا چن ماه بزنم؟

بله عزیزم من ک دو ماه دارم میزنم

میگن ۶ هفته کافیه

علت ریزش موی شدید یا کبد چربه ، تنبلی تخمدان و یا مشکلات هورمونیه چک کن ببین از کدومشونه مشکلت از داخل بدن باید حل بشه که ریزش قطع بشه

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
و منی ک ریزش ارثی و هورمونی دارم سفیدی سرم پیداست 😔 و هییییچ کوفتی از سبغ و هفت گیاه گرفته تاااااا ...

ماینوکسیدیل رو امتحان نکردی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم