2789
عنوان

خواهر دشمن

531 بازدید | 24 پست

من همیشه ساعت ۵ صبح بیدار میشم ، شوهرم رو بدرقه میکنم برای سرکار رفتنش،  

ساعت ۵ صبح تا یک ظهر یا دو ظهر هیچی نمیخورم جز یه لقمه نون.. شب هم غذا کم میخورم یا حاضری میخورم مثلا گوجه خیار. یا نون پنیر.یا بیسکویت 

خواهرم میگه آنقدر غذا میخوری چاق شدی دیگه از من چاقتری مثل گاو میخوری..(درصورتی ک من از خودش لاغر ترم)

گفتم من هیچی نمیخورم ساعت ۵ صبح بیدار میشم تا ساعت یک شب .دو وعده هم نمیخورم.اونم کم‌حجم میخورم.

ولی تو ساعت دو ظهر بیدار میشی تا ساعت هشت شب ۶ وعده غذا میخوری هر یک ساعت .

میگه خب من مثل تو بخورم چاق میشم. گفتم مسخره میکنی خودتو؟تو بیشتر از من میخوری  اصلا چاق نمیشی ،

من در طول ۲۰ ساعت دو وعده.

خواهرم در طول ۸ ساعت ۶ وعده میخوره .

ولی چاق نمیشه.

تازه بعد از ۲ ماه داشتم تخم مرغ مینداختم گفت چرا همش تخم مرغ میخوری.

گفتم ببخشیدا تو هرروز داری تخم مرغ میخوری.

دیشب مادرم ۳ کیلو توت فرنگی گرفت .من دوتا دونه خوردم.صبح دیدم هیچی نیست.میگه توخوردیا.

دیشب کلی کیک و کلوچه مادرم خرید. صبح یه دونه هم نبود،میگه تو خوردی..آنقدر خوردی مثل گاو شدی.

میگه عروسی نمیکنی ک خرجت رو مامان بابا بدن.

گفتم ببخشیدا جهاز آماده نیست.

تو ام نامزدی  منم بگم این حرفو بهت؟

میگه شوهرم یبار همراه شوهرت رفت بیرون دختر سوار ماشین کزدن، شوهرت دختر بازه سیگاریه و....

گفتم ببخشیدا شوهر خودتم رفت، پس شوهر توام هست. شوهر تو سیگاری میکشه تا شب میخوابه، شوهرمن میره کار میکنه. .

رفت همه حرفایی ک بمن زد ب  اسم‌من تموم کرد.مادرم منو دعوا کرد، گفتم اول خودش شروع کرد .

منو خواهرم هردو عقدیم تمام مخارج خواهرم رو پدرم میده

ولی مخارج من رو پدرم نمیده. شوهرم میده.

زبونشون درازه همشون.

برا من جهاز  ارزانترین چیز میخان بخرن و بعضی از وسایل رو برام‌نگیرن بخاطر خواهر کوچیکه.

میگن براتو ارزونتر و کمتر بگیریم ک برا ابجی بتونیم گرونتر بگیریم و وسایل های بیشتر بگیریم. برا خواهرم سنگ تموم میخان بزارن ظرف شویی و جارو برقی خودکار.و.......

منه بیچاره هیچی نمیگم قانعم. تمام کارهای خونشون بامنه. دیروز ناهار شام رو پختم ظرفارو شستم. خواهرم دستش گوشی و.... اصلا مادرم اونو ملکه میدونه.

خیلی پرو ان. از بچگی سختی کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان هر چی برای خواهرت خریدن توهم بگو میخوام  دقیقا همون مدل و همون جنس بعد که رفتی خونه ی ...

گفتم تو ارزون بگیر  همه چی نگیر.

ک بتونیم برا خاهرت گرانترین و از همه چی براش بگیریم .

اول برا من میگیرن

گفتم تو ارزون بگیر  همه چی نگیر.  ک بتونیم برا خاهرت گرانترین و از همه چی براش بگیریم . ...

پس حالا چون قراره اول بگیری هر چی که دوست داری بگیر و اصلا هم ارزون نگیر اگرم گفتن محکم بایست جلوشون بگو برای اون چرا ارزون نمیگیرین من این مارک و این مدلو دوست دارم

پس حالا چون قراره اول بگیری هر چی که دوست داری بگیر و اصلا هم ارزون نگیر اگرم گفتن محکم بایست جلوشون ...

پریروز رفتی سرویس خواب بگیریم  مادرم گفت خواهرتم بیاد  زود انتخاب میکنه. انتخابشم خوبه از قشنگی و قیمت . شوهرم گفت انتخاب خودمون مهمه.ما میخوایم زندگی کنیم.  خودمون میدونیم چی قشنگه یا کدوم بصرفه هست.

از اونی ک خوشم اومد نگرفتن. ارزانترین قیمت  و ساده ترین رو مادرم حساب کرد.  .انگار من پیر زنم

پریروز رفتی سرویس خواب بگیریم  مادرم گفت خواهرتم بیاد  زود انتخاب میکنه. انتخابشم خوبه از ...

برای خریداتون خودت و همسرت برین فقط 

پول رو از خانوادت بگیر برین خرید کسی رو نبرین

حالا این یکی باب میلت نبود بقیش رو باب میلت انتخاب کن و اصلا اهمیت نده بهشون

برای خریداتون خودت و همسرت برین فقط  پول رو از خانوادت بگیر برین خرید کسی رو نبرین حالا این ی ...

میگن شما نمیدونین چی بخرین ما باید باشیم. . فکر میکنه من مثل خواهر کوچیکم  قیمتی ک ۳۰ است .الکی میگم ۵۰ .

فکر میکنن پول جیب میزنم. یا گرانترین میگیرم

میگن شما نمیدونین چی بخرین ما باید باشیم. . فکر میکنه من مثل خواهر کوچیکم  قیمتی ک ۳۰ است .الکی ...

بگو باشه بیاین ولیدهر چی خودت دوست داری رو بخر 

هرچقدر هم نه گفتن اهمیت نده بگو فقط این 

بگو باشه بیاین ولیدهر چی خودت دوست داری رو بخر  هرچقدر هم نه گفتن اهمیت نده بگو فقط این

الکی میگه شوهرت سیگاری میکشه.

گفتم بتوچه دخالت نکن تو زندگیم.

شوهر توئه ک میکشه از پیشت. 

بعد گفت چقدر حسودی گفتم حسود تویی ک داری اختلاف میندازی 

بعدشم تو چی داری ک حسودی کنم؟ ب شوهر معتاد و بیکارت؟

میگه حسودی دیگه وام گرفتی فکر کردی  آدم بزرگی شدی؟

گفتم چته؟تو زندگیم دخالت نکن با حسادتت.چ ربطی ب وام داره. توام میگیری

اونروز هرچی نه گفتم خریدن باب میل خودشون.

خب از مغازه بزن بیرون بگو هیچی نمیخام  عروسی نمیگیرم میرم سر زندگیم دور منم خط بکشید برا همسشه

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

سلام داره حسادت میکنه نذار همسرت به همسرش بره بیرون سریع برو سرزندگیت جهاز و سیسمونی هم مهم نیست خودتون بعد میخرید فقط زودتر برو تا زندگیت ازهم نپاشیده اصلا باهاش حرف نزن محل نده بهش

ایندفعه گفت بگو میتونم میخورم توهم بخور

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

ببخشیدا ولی با این تعریفا فکر کنم جفتتون 💩💩با انتخاب همسر اخه بیکار و معتاد تازه دارین سر جهیزیه دعوا هم میکنید😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم