(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست درگیر یک زندگی ام که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده خدایا خودت یه نظری کن🙃
من چون ۷ هفته بود خیلی درد خاصی نداشت بیشتر شبیه درد پریود بوده درضمن کامل پریود نشدم بعد چند روز خون ریزی لکه بینی بود که رفتم سونوگرافی گفت سقط نشده و قلبش میزنه
(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست درگیر یک زندگی ام که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده خدایا خودت یه نظری کن🙃
زن داییم همین هفته پیش خونه ی ما خیلی خونریزی کرد ی لخته بزرگم افتاد لخته بردیم دکتر زنان گفت سقط نیست صبحش رفتیم سونو گفته بچه ساله کمی جفتش خونریزی کرده ک اسیبی ب بچه نمیزنه قلبشم میزد تازه مال زن داییم ای وی اف هست
نحن شیعه علی بن ابی طالب ... نحن ابناء فاطمةالزهرا(ع)
چند روز خونریزی داشتی.شدید یا کم.من لخته زیاد دفع کردم
چهار روز بعد لکه بینی