2777
2789

بله عزیزم من 

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بودی عزیز.میشه توضیح بدی؟ خیلی خونریزی یا لخته داشتی.درد سقطگرفتی .

بله عزیزم پریود شدم یه لخته خون هم دفع کردم

من چون ۷ هفته بود خیلی درد خاصی نداشت بیشتر شبیه درد پریود بوده درضمن کامل پریود نشدم بعد چند روز خون ریزی لکه بینی بود که رفتم سونوگرافی گفت سقط نشده و قلبش میزنه 

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

زن داییم همین هفته پیش خونه ی ما خیلی خونریزی کرد ی لخته بزرگم افتاد لخته بردیم دکتر زنان گفت سقط نیست صبحش رفتیم سونو گفته بچه ساله کمی جفتش خونریزی کرده ک اسیبی ب بچه نمیزنه قلبشم میزد تازه مال زن داییم ای وی اف هست

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
داخلش سفید بقیش لخته خون .اگه خودت اینجوری شدی فقط لخته ببر زنان یا برو سونو

ج۱ض۰من لخته جگرمانند زیاد ذفع کردم

۲هفته میشه.اما الان احساس میکنم سمت چپم میزنه و انگار لگد بزنه اینجور میشم

ج۱ض۰من لخته جگرمانند زیاد ذفع کردم ۲هفته میشه.اما الان احساس میکنم سمت چپم میزنه و انگار لگد بزنه ا ...

برو سونو بچه مشکلی نداشته باشه مگه چندماهته ک لگد میزنه

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
برو سونو بچه مشکلی نداشته باشه مگه چندماهته ک لگد میزنه

لگد نکیزنه.یه حس خاصی میشم.پسر دارم ۳ساله.اما اینو ناخاسته باردار شدم.الانم احساس میکنم یجوری مشم..چند روزه اینجور میشم.

چند روز خونریزی داشتی.شدید یا کم.من لخته زیاد دفع کردم

چهار روز بعد لکه بینی