2777
2789
چند روز خونریزی داشتی.شدید یا کم.من لخته زیاد دفع کردم

کم عزیزم

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

عزیزم اون لگد نیست نبض زددنه فک کنم

شما چند هفته اتونه؟!

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اون لگد نیست نبض زددنه فک کنم شما چند هفته اتونه؟!

من والا موندم.اول که فهمیدم رفتم سونو گفت ۵هفته و ۴روز.

وقای به خونریزی افتادم گفت ۶هفته و ۲روز.

ولی در کل بعد خونریزی نرقتم سونو

اما الان سمت چپم مثل ماهی موج بزنه اونجور میشم

من والا موندم.اول که فهمیدم رفتم سونو گفت ۵هفته و ۴روز. وقای به خونریزی افتادم گفت ۶هفته و ۲روز. و ...

منم حین خونریزی زیر شکمم و پهلوم نبض میزد حالا شما یه سونوگرافی برو