2777
2789

اول ازهمه کیف باشگاه ، بعدم بطری آب، کفش مناسب ورزش، لباسی ک توش راحت باشی مدام نگران بالارفتن یا کشیده شدنش نباشی، یه حوله کوچیک واسه عرق پاک کردن با یه حوله یا پارچه که اگه از من استفاده میکنین بندازی روش اینا چیزاییه ک من میبرم باشگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ازهمه کیف باشگاه ، بعدم بطری آب، کفش مناسب ورزش، لباسی ک توش راحت باشی مدام نگران بالارفتن یا کش ...

کیف باشگاه ک میبرین دیگ کیف دیگ ای ک نمیبرین درسته؟

لباس تیشرت بگیرم و شلوار ؟ یا لگ ؟ 

ببخشیدا سوال میکنم من هیچی نمیدونم از باشگاه😂😭

اول ازهمه کیف باشگاه ، بعدم بطری آب، کفش مناسب ورزش، لباسی ک توش راحت باشی مدام نگران بالارفتن یا کش ...

کتونی حتما باید جدید باشه ؟ یا میشه قبلیا رو هم پوشید ک واسه بیرون میپوشن

کیف باشگاه ک میبرین دیگ کیف دیگ ای ک نمیبرین درسته؟ لباس تیشرت بگیرم و شلوار ؟ یا لگ ؟  ببخشی ...

نه دیگه فقط همون کیف باشگاه، میتونی کوله بگیری ک اگه کیف بیرونی نمی‌بری وسیله هاتو بذاری توش. هرچیزی ک خودت دوست داری بگیر فقط توش راحت باشی نه خیلی تنگ باشه ک موقع ورزش اذیت کنه نه خیلی گشاد ک دستو پا گیر بشه.نه عزیزم اشکال نداره بپرس منم تا اونجاکه بدونم کمکت میکنم 

کتونی حتما باید جدید باشه ؟ یا میشه قبلیا رو هم پوشید ک واسه بیرون میپوشن

میشه هموناهم بپوشی فقط باید زیرش کثیف نباشه حتما قبلش بشور البته اگه کتونی مناسب ورزش باشه بهتره پا و کمر خودت آسیب نمیبینه

عع مرسی گفتی

البته نمی‌دونم باشگاهی ک میری چجوریه چون بعضی باشگاه ها با همون کفش بیرون میرن تو ولی باشگاه ما اصلا نمی‌ذارن حتما باید کفش بیرون و ورزش جداگانه باشه