2777
2789

یه شخصی رو دوستم معرفی کرد بهم 

ک یک مقاله بوده تخصصی واسش بنویسم 

نوشتم واسش مقاله برده نشون استادش داده و کلی نغریف و تمجید کرده ازش 

بعد گفته یه ویرایش جزیی بکن و یک طرح هم اضاف کن

منم گفتم باشه درصورتی ک باهاش تایم کاریم تمام بود و ظیفه ام نبوده طرح بزنم واسش و ویرایش کنم ولی مقداری کم هزینه واس طرح داد 

و منم چند روز درگیر یک سری کارای شخصی بودم بهش هم گغته بودم که نیستم چند روز بعد که اومدم گفتم تا فردا برات انجام میدمش 

هرچند وظیفم نبوده و خیلی بیشتر از اوتچه میخواسته انجام دادم اومده کلی توهین کرده به من" تو هیچی بلد نیستی چون کارت انجام ندادی ادم مضخرفی هستی فلان فلان شده

وقتی بهت میگم انجام بده یعنی انجام بده 

برای چی پا شدی به کارات رسیدی و مال منو انجام ندادی" 

دقت کنید من واسش انجام دادم مورد تایید استادش بوده کلی تعریف کرده ازش حالا اومده اینها بهم میگه

بهش گفتم پولت پس میدم هرچرند ده برابرش واست کار کرده بودم میگه" لازم نکرده باید انجام بدی گفتم بهش: فقط واست انحامش میدم ک دیگ پیامت نبینم باز شروع میکنه میگه مگه میتونی انجام ندی مگه دست خودته انجام ندی"

حالم داره بهم میخوره ازش بگید چیکار کنم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا انجام نده و با بلاک خودتو راحت کن

عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چه کنم

من بهش گفتم نیستم گفت مشکلی نیست 

اونم کارش تمام شده بوده که بخوام برنامه ام بچینم واس این 

بعد ک اومدم گفتم تا فردا اوکیش میکنم اونم فشرده خواستم انجام بدم واسش دلم سوخت اومده کلی چی بهم گفته به جای تشکر 

از همونی که معرفی کرده بگیر. درکل کار انجام نده براش، بهشم بگو کاری نمیکنم شماره کارت بده

نمیخوام اون رو درگیر کنم والا این هم بیاد بگه چرا ب اون گفتی شر درست کنه ... 

شماره کارت هم بده واسش بزنم انگار مفت مجانی واسش انجام دادم ... 

هرچند شماره کارتش هم نمیده ...