2777
2789
عنوان

با چیزهای کوچیک هم میتوان شاد بود... 🌱🦋🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6639 بازدید | 114 پست
عااا زیباس

😍🤍🌱

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه چقد یه آدم میتونه انرژی مثبت باشه خداا🤌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چقد یه آدم میتونه انرژی مثبت باشه خداا🤌

مگه یه آدم چقد میتونه مهربون باشه 😍😍😍😍😍

لطف داری همیشع بمن 😍🫂😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه یه آدم چقد میتونه مهربون باشه 😍😍😍😍😍 لطف داری همیشع بمن 😍🫂😘

فداتشمم واقعیته💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
فداتشمم واقعیته💕

خدانکنه عزیزم 😍🫂

مصی جونم چقد خوبه ک برگشتی چقد حس خوب میده بهم بودنت ...تاپیکای قشنگت...انرژی مثبت ان شالله حال دلت ...

ممنون از اینهمه لطف و حال خوبی که بهم منتقل کردی 😍😍😍😍🫂🤍

مصی من تو و مامالی۴ رو هروز چک میکنم ک کی تایپیک میزارید

شاید باورت نشه بااینکه ی ده۸۰ ای ام اما ت مجازی پی کسی نمیرم

پس فیسس بکن از توجهم(شوخی میکنما)😀😂💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دقیقااا منم مث شمام مامالی ک چند وقتیه نیستش چقد دلتنگشم

خیلیی کاش بیاد:«

اا شما لری بین خودمون باشه منم رو ی پسر از تبار شما کراشم🤗

عزیز دلممم بله من لرم از کدوم شهره

من خودمم باافتخار لرم اما لر جنوب😚

گفت برا شهر دورود اگه اشتباه نکنم