2777
2789
عنوان

با چیزهای کوچیک هم میتوان شاد بود... 🌱🦋🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 114 پست
عااا زیباس

😍🤍🌱

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه چقد یه آدم میتونه انرژی مثبت باشه خداا🤌

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چقد یه آدم میتونه انرژی مثبت باشه خداا🤌

مگه یه آدم چقد میتونه مهربون باشه 😍😍😍😍😍

لطف داری همیشع بمن 😍🫂😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مگه یه آدم چقد میتونه مهربون باشه 😍😍😍😍😍 لطف داری همیشع بمن 😍🫂😘

فداتشمم واقعیته💕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
فداتشمم واقعیته💕

خدانکنه عزیزم 😍🫂

مصی جونم چقد خوبه ک برگشتی چقد حس خوب میده بهم بودنت ...تاپیکای قشنگت...انرژی مثبت ان شالله حال دلت ...

ممنون از اینهمه لطف و حال خوبی که بهم منتقل کردی 😍😍😍😍🫂🤍

مصی من تو و مامالی۴ رو هروز چک میکنم ک کی تایپیک میزارید

شاید باورت نشه بااینکه ی ده۸۰ ای ام اما ت مجازی پی کسی نمیرم

پس فیسس بکن از توجهم(شوخی میکنما)😀😂💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دقیقااا منم مث شمام مامالی ک چند وقتیه نیستش چقد دلتنگشم

خیلیی کاش بیاد:«

اا شما لری بین خودمون باشه منم رو ی پسر از تبار شما کراشم🤗

عزیز دلممم بله من لرم از کدوم شهره

من خودمم باافتخار لرم اما لر جنوب😚

گفت برا شهر دورود اگه اشتباه نکنم