2777
2789
عنوان

📌افزایش ظرفیت ( روح )

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 84 پست
سلام ببخشید ، من از کاربرا خواستم که شما و کاربردیگه ای رو تگ کنن تا به این تاپیک بیان خیلی ممنونم ...

سلام وقت بخیر 

خواهش میکنم زنده باشید 

مطلبی رو خواستم بیان کنم قبلش یک سوال می پرسم 

ببخشید شما از این موهبت بر خوردار هستین؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=289542434]سلام ممنونم  🙏💐 حرفتون درسته ، کلا اون یه چیزایی رو میده تا طرف رو شیفته خودش کنه 

مثلا یه عالمی رو نماز بیدار میکردن و کم کم گمراه کردن

اول اطلاع درست و خوب میدن و بعد جور دیگه

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

سلام وقت بخیر  خواهش میکنم زنده باشید  مطلبی رو خواستم بیان کنم قبلش یک سوال می پرسم&nbs ...

شکال نداره جواب این سوال رو به این شکل بدم؟ بازم من عذر خواهی میکنم

تصور کنید که من این تاپیکو از طرف شخص دیگه ای دارم میزنم و سوالاتش رو من میپرسم

پس از اول ماجرا رو نقل میکنم که شک و شبهه ای نباشه و مورد مشابه اون هم توی سایت دیدم

ماجرا اینطوری شروع میشه که اون طرف ، ذهنش اروم نبوده یعنی تا میخواسته یه کاری رو شروع کنه کلی حرف و اتفاق میاد توی ذهنش

انگار که یک همهه داره میشنوه ، بعد پناه میاره به قران و به تجربه براش ثابت میشه که اگه سوره های خاصی از قران رو بخونه ، 

ذهنش اروم و ساکت میشه . اون سوره ها رو میخونه و بعدش این اتفاق می افته که  گفتم

بعنی بیشتر خواص اون سوره ها باعث این اتفاق شده

بعدش کلا از خوندن اون سوره ها دست کشید و همه چیز قطع شد

یعنی دیگه اون اتفاق ادامه پیدا نکرد

.
سلام وقت بخیر  خواهش میکنم زنده باشید  مطلبی رو خواستم بیان کنم قبلش یک سوال می پرسم&nbs ...

در ادامه کامنت قبل 

این رو هم اضافه کنم بهش

که الان بیشتر دنبال اینه که ، تجارب این مدلی ، اولش شاید کمی ترسناک باشه مخصوصا اینکه شروعش با یه ماجرای دلهره اور براش شروع شد

کلیاتش بد نیستا ، اینکه ادم چیزی رو زودتر بدونه ولی اونجاش بد میشه که ظرفیت تحملش رو نداشته یا نداره

.
[QUOTE=289542434]سلام ممنونم  🙏💐 حرفتون درسته ، کلا اون یه چیزایی رو میده تا طرف رو شیفته خود ...

درسته 

اون ماجراشو میدونم

که شیطان خودشو در قالب دوست اورده و اون طرفم فکر میکرده که واقعا ملکی ، چیزی هست

که نبود و ...

.
@پرتقالتامسونم    

ممنون عزیزم. به شخصه نه متاسفانه هنوز آنقدر محکم نشدم که تاب تحمل دونستن آینده رو داشته باشم . دقیقا اتفاقی که همین امروز افتاد با همسر و پسرم برای کار اداری به شهر کناری مون رفتیم تو راه داشتم راجع به خوابی که دیده بودم با همسرم صحبت میکردم گفتم یه جا وایسا صندوق صدقه باشه صدقه بدم پول از کیفم درآوردم تو مشتم بود هنوز که یکدفعه با سرعت ۱۱۰تا که می‌رفتیم ماشینی از بریدگی دور زد و محکم به پهلوی ماشین ما زد . خدا رحم کرد اگر صدم ثانیه ای همسرم دیر واکنش نشون میداد یا از پشت ماشین دیگه ای بهمون میزد الان زنده نبودیم .ماشین که داغون شد اما لطف خدا شامل حال ما شد. هنوز که هنوزه زانوهام میلرزه. داشتم سکته میکردم . یکساعت تو زمین کشاورزی کنار جاده نشسیم تا پلیس بیاد . باورم نمیشه ،ساید همون صدقه ای که داشتم تو دستم جونمون رو نجات داد . به شخصه اگه از قبل همچین چیزی رو میدونستم نمیتونستم عکس العمل درستی داشته باشم . من تو خواب یه همچین چیزی رو دیشب دیدم اما فکر نمی‌کردم تعبیر داشته باشه 😔😔

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
@پرتقالتامسونم   بیا عزیزم

سلام عزیزدلم .خوبی خواهری . اتفاقا امروز مرگ از بغل گوشمون گذشت بعدش گفتم اگه بلایی سرمون می اومد کسی نبود به دوستای نی نی سایتی خبر بده . خدا رحم کرد .تصادف بدی بود . از صبح تا حالا هنوز تنم مبلرزه فقط . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شکال نداره جواب این سوال رو به این شکل بدم؟ بازم من عذر خواهی میکنم تصور کنید که من این تاپیکو از ط ...

خواهش میکنم 

به نظر من کسی که از موهبتی که در موردش تاپیک زدید بر خورد دار باشه ظرفیت پذیرش رو هم داره 

ببخشید قصد توهین ندارم  

شاید دوست شما ببخشید درگیر خیالات شده 

نمی دونم بیماری افسردگی یا از دست دادن عزیزانش 

به نظرم ایشون از کارشناسان مذهبی و مشاور روانشناس کمک بگیره 

موضوع خیلی پیچیده است و من دانش و علمش رو ندارم 

در این چند سالی که در مجازی فعالیت دارم افراد زیادی رو دیدم که همین توانایی رو داشتن که ماجرایی رو پیش از واقع شدن ازش آگاه می شدن  یا خواب و رویای صادقانه دارن 

ولی هیچ کدوم ترسی نداشتن زندگی عادی داشتن و دارن 

روح انسان ظرفیتش تا بی نهایته

به خیلی امور می تونه برسه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزدلم .خوبی خواهری . اتفاقا امروز مرگ از بغل گوشمون گذشت بعدش گفتم اگه بلایی سرمون می اومد کس ...

سلام ب روی ماهت خوبم به خوبیت عزیزمی 

الهی شکر بخیر گذ‌شت 

صدقه بده جانم 

سلام ب روی ماهت خوبم به خوبیت عزیزمی  الهی شکر بخیر گذ‌شت  صدقه بده جانم

زنده باشی عزیزم. به روی چشم ❤️🌷

خواهش میکنم  به نظر من کسی که از موهبتی که در موردش تاپیک زدید بر خورد دار باشه ظرفیت پذیرش رو ...

حرفتون کاملا درسته

ظرفیت روح انسان بی نهایته ولی جسم و ذهن شاید اینطور نباشن

شما سوره ای رو میشناسین که تداوم خوندنش ، باعث افزایش اون قدرت روحی بشه

که عقب نره و درجا نزنه ، یعنی من فکر میکنم یه جای کارش میلنگه ، یه چیزی رو باید با یه چیز دیگه همراه کنه ولی نکرده

شما به نظرتون ، باید روی چه سوره ای مداومت خوندن داشته باشه تا ترس های این شکلی نداشته باشه یا کم بشه براش؟

.

سلام

ممنونم از دوستانی که شما رو تگ کردن و همچنین شما که به این تاپیک اومدین🙏💐

دوست دارم نظر شما رو هم بدونم 

و گفتگویی که با کاربر اعتصامی داشتم ، همون موضوع اصلی تاپیک هست

.
حرفتون کاملا درسته ظرفیت روح انسان بی نهایته ولی جسم و ذهن شاید اینطور نباشن شما سوره ای رو میش ...

جناب شاید سوره ای باشه برای تقویت این موهبت بنده اطلاعی ندارم 

جسارتا دوست شما اخیرا کتاب هایی درباره طلسم و این چیز ها مطالعه کردن؟ 

شاید پای موجوداتی فرا زمینی در میان باشه 

سلامت باشی 

چشمت پر فروغ جانم