2777
2789
عنوان

📌افزایش ظرفیت ( روح )

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 84 پست
دقیقا درست میگید منتها هر سوره ای خواص خودشو داره مثلا اون تاپیکی که درباره سوره واقعه زدم رو ببین ...

درسته

اگه یه تصویر از بچگی تون بیاد تو ذهنتون مثل یه عکس همیشه هم یادآوری بشه بهتون ولی نصف ذهنتون بپذیره که این اتفاق افتاده نصف دیگه ش قبول نکنه 

حالا شما باور میکنید که این اتفاق افتاده یا نه یه خیاله 

پس این تصویر از کجا اومده میتونه از خواب باشه که مثلا تو بچگی دیدیم 

ببخشید بی ربط به موضوع تاپیک بود 

یه بار پرسیدم اینجا کاربرا چیزی نگفتن 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
درسته اگه یه تصویر از بچگی تون بیاد تو ذهنتون مثل یه عکس همیشه هم یادآوری بشه بهتون ولی نص ...

راستش دقیق متوجه نشدم

چون منو سمت یه ماجرایی برد که ممکنه به چیزی که مد نظر شما باشه ، کمی بی ربط باشه

توضیح بعضی چیزا سخته چون نمیتونی بگی که نقطه شروعش کجاست که از اونجا شروع کنی

ولی معمولا برای من اینطور بوده که اگه ماجرایی بوده که مال خیلی سال قبل ، یا یه خواب مثلا

اگه قسمتی از اون خواب یا ماجرا رو یادداشت کنی ، احتمالا بعدا یادت میاد که ماجرا چی بود

یه جور کلیده که درهایی با قفل یک طرف رو باز میکنه ، یعنی اگه یه ذره از ماجراشو یادت بیاد

با داشتن اون چیزی که یادداشت کردی ، بقیه اش یادت میاد

و اگه ندونی و یادداشت نکرده باشی ، کلا هیچی یادت نمی یاد

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزجان. سپاس از دعوتتون🌹 اگر از آگاه شدن اینکه قرار اتفاق بدی بیافته... دچار ترس میش ...

سلام ب روی ماهت خواهش میکنم. 

عزیزمی 

لطف کردی ممنونم که وقت گذاشتی 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
راستش دقیق متوجه نشدم چون منو سمت یه ماجرایی برد که ممکنه به چیزی که مد نظر شما باشه ، کمی بی ربط ب ...

آره یادداشت کردن خیلی کمک میکنه

ولی این فقط یه عکسه دیگه هیچی نه خاطره ای نه چیزی واسه بچگیم هستش شاید ۶ سال اینا چند سالیه همینطوری میاد تو ذهنم همیشه میگم آخه این از کجا میاد

اگه قبول کنم که این اتفاق افتاده خیلی بده قبول کردنش سخته اگه هم قبول نکنم ذهنم درگیره پس این از کجا میاد شاید خواب بوده شایدم واقعیت شایدم هیچکدوم 

بازم ممنون 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
بازم ممنونم بابت تگ کردن دوستتون تشکر ، مرسی 🙏💐

خواهش میکنم 

امیدوارم به نتیجه دلخواه رسیده باشید 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بازم ممنونم انشالله که همینطوره 🙏💐

خواهش میکنم زنده باشید 

دقیقا درست میگید منتها هر سوره ای خواص خودشو داره مثلا اون تاپیکی که درباره سوره واقعه زدم رو ببین ...

بله دقیقا درست میگید، موافقم.

چشم میبینم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ببخشید ، یه سوال دیگه هم دارم بهتره که سوره ها از روی خود قران خونده بشه یا اینکه از داخل گوشی هم خ ...

خواهش میکنم، خواندن قرآن از روی مصحف شریف یه ارج و قرب ویژه ای داره... خودم هم گاهی از رو گوشی میخونم.. در هر صورت تلاوت قرآن ثوابش خیلی زیاده.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سلام متاسفانه  اتفاقات  رو وبیشتر اتفاقات بد رو ازقبل خواب میبینم بعد تعبیر میشه 

بعضی اتفاق ها مثل مردن چند نفر همون روز حس کردم ‌وبع خبر دادن .البته مردن اون چند نفر فقط ویه مدت کم اینجور بودم 

لایک نکنید .توروخدا