2777
2789
عنوان

📌افزایش ظرفیت ( روح )

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 84 پست

@درمسیرخدا خوبی جانم

ببخش که وقتت رو می گیرم آقای استارتر موضوعی رو بیان کردن درباره اش اطلاعات داری؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جناب شاید سوره ای باشه برای تقویت این موهبت بنده اطلاعی ندارم  جسارتا دوست شما اخیرا کتاب هایی ...

نه

به اون سوره های قرانی و خواصی که داشتن مربوطه چون میگفت هر روز میخونده و مداومت داشته

البته دو تا از سوره ها از بین اون چندتا ، سوره های جن و دخان بود و اگه اشتباه نکنم و درست خاطرم مونده باشه ،یکی دیگه اش هم سوره واقعه

کاربر دیگه ای هم میگفت که سالها مداومت روی یه سری اذکار و ایه الکرسی و سوره واقعه داشتن

اونم تجربه مشابهی مثل دوست من داشت

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سایت طب روحانی هم پیام بدین راهنماییشونو بگیرین

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

سلام ممنونم ادرس سایتشونو میذارین؟ مرسی بازم

باید از اپلیکیشنشون استفاده کنید واسه طرح سوال

اینجا لینک برنامه  هست که نصب کنیدhttps://tebberuhani.com/application#titr5

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

به هر چی باور داشته باشی همون میشه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
به هر چی باور داشته باشی همون میشه 

سلام

حرفتون درسته

اما میدونید الان انگار یه چیزی بدون یه چیز دیگست

یعنی انگار مثلا توصیه میکنن که این دو تا رو با هم بخونید که با هم جفت هستن

یکی نیست .

فکر میکنم اگه از خواص سوره ها باشه پس باید یه سوره دیگه هم باشه که اون یکی بال اینا باشه

چی ؟ نمیدونم

.
@درمسیرخدا   خوبی جانم ببخش که وقتت رو می گیرم آقای استارتر موضوعی رو بیان کردن درباره اش اط ...

سلام عزیزجان.

سپاس از دعوتتون🌹

اگر از آگاه شدن اینکه قرار اتفاق بدی بیافته... دچار ترس میشن،خوندن سوره تغابن بطور مداوم و هرشب عالیه و ترس از وجودشون پاک  میکنه. 

اگر هم برای تقویت روح سوره ای میخوان، خوندن سوره انسان(دهر) عالیه. 

@samir_a3 این یک موهبت الهیه، اگر از داشتن این موهبت راضی  نیستین، تو خلوت خودتون با خدا راز و نیاز کنید ازشون بخواین، این حس یا موهبت... ازتون بگیرند تا به آرامش برسید.

من خودم یک دوست عزیزی دارم، دارای این موهبت الهی و خدادادی هستند و میشه گفت چشم سومشون بازه...

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
 سلام عزیزجان. سپاس از دعوتتون🌹 اگر از آگاه شدن اینکه قرار اتفاق بدی بیافته... دچار ترس میش ...

سلام

مرسی

چقدر عجیبه که این کامنت شما ، همون ندای بود که دوستم قبلا شنیده بود و یادداشتش کرده بود سوره اش رو

مچکرم 🙏💐

.
سلام مرسی چقدر عجیبه که این کامنت شما ، همون ندای بود که دوستم قبلا شنیده بود و یادداشتش کرده بود ...

زنده باشید💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام حرفتون درسته اما میدونید الان انگار یه چیزی بدون یه چیز دیگست یعنی انگار مثلا توصیه میکنن که ...

فکر کنم اینو خودتون باید پیدا کنید 

مثلا سوره ی بقره یکی واسه آرامش میخونه یکی واسه جن میخونه هر کسی یه اعتقاد و باوری داره باید ببینید باور های شما چیه که به اون حس  نزدیکه مثلا چه سوره هایی میخونید که به اون حس می‌رسید

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
فکر کنم اینو خودتون باید پیدا کنید  مثلا سوره ی بقره یکی واسه آرامش میخونه یکی واسه جن میخونه ...

دقیقا درست میگید

منتها هر سوره ای خواص خودشو داره

مثلا اون تاپیکی که درباره سوره واقعه زدم رو ببینید

توی سایت quarn.anhar ، گفته شده که برای رزق و روزی خوبه ولی نگفت مثلا خاصیت دیگه اش اینه که برای اعصاب هم خوبه

انگار که چند بعدی و چند وجهی هستش اثار  و خواص سوره ها

یا اینکه بگم اینا ، اینها خاصیت هاشه بعد روی این طرف جدای از اون یکی ها ، روی شخص الف این خاصیت ها رو هم اضافه تر داره

الله اعلم

.