سلام خانما من یازده روز از موعدم گذشته و نفخ و یبوست شدید دارم و سینه راستم بزرگتر شده و رگ های خیلی برجسته دارن و دون دون شده هاله هاشون کسی تجربشو داشته؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
یکبار تو روز موعود زدم از نظر خودم هاله داشت ولی همسرم میگفت نداره یکبارم یک هفته پیش زدم رنگ بی بی ...
خب پس بارداری دیگه مبارررکه
بازم یه بیبی بزن مثبت شد برو آزمایش
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
لعنت به انتظار من با هزار تا علایم بارداری امروز پری شدم😭😭😭😭😭
موعدت کی بود؟
فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40