2777
2789
عنوان

کسایی ک بچشون ایرانی نیس بیاین

644 بازدید | 23 پست

واکسناشونو چجوری زدین اینجا؟ من واقعا به چالش برمیخورم همیشه باید بعد کلی صحبت و خواهش مسافرتی بزنم. نمیشه ازاد خرید و دکتر زد؟ یبار پرسیدم دکتر گف نه میگم شاید بلد نیس.

شیرخشک هم همینطور نمیدن حتی ازاد واقعا دردسره گرفتنش با کد ملی ۱۰ نفر ماهی ۱۰ تا میگیرم تازگیم با کد ملی یه بچه دیگه. هیچ راهی نیس؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا بچه آشنامون تو بلژیک میان تو خونه واکسنای بچه رو براش میزنن؟

نه بچه من تو ایرانه و اهل ترکیس. چندماهیه بنا به دلایلی با بچم اینجام

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

با تولد و مادر ایرانی تابعیت نمیدن که گلم

ممکنه بپرسم همسرتون اهل کجاست؟؟

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

ترکیه

اگه اینجا زندگی میکنین باید تابع اینجا باشه بچتون دیگه

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اگه اینجا زندگی میکنین باید تابع اینجا باشه بچتون دیگه

نه من بخاطر شکایت نمیتونم برگردم و شاکی دارم تو ایران، پدرم شاکیه.

خونم اینجا نیس تو ایغدیره و نه تابعیت نمیدن

اها متوجه شدم کاش باهاتون راه بیان

ایکاش چون معلوم نیس تا کی اینجا باشم برم خودمو معرفی بکنمم بچم تنها میمونه. سر شکایت مزاحمته ک جلبم اومده🥺

ایکاش چون معلوم نیس تا کی اینجا باشم برم خودمو معرفی بکنمم بچم تنها میمونه. سر شکایت مزاحمته ک جلبم ...

ای بابا چیکارتون دارن شما اینجا مهمونید

بعدم ببین کسی نیس سهمیه شیر خشکش رو بفروشه؟

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨