2777
2789
عنوان

مهربونا یلحظه تشریف میارین🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 197 پست
فدای دل پاک و مهربونت،بنده ی دوسداشتنی خدا.... الهی حاجتروا بشی

خدا به قلبت آرامش و به تن خودت وعزیزات سلامتی بده خواهری❤🌹

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰ تا  ممنونم ک بهم گفتی گل جان @دلبر555     @dark_man     @چراغسی ...

الهییی

یکی از آشناهای ماهم متاسفانه دیروز تو ۲۱سالگی تو اونج جوونی جونش رو بخاطر سرطان از دست داد...

خدا همه مریضارو شفا بده بحق دستای بریده حضرت ابوالفضل ع

سهم من ۵۰صلوات

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
@fati849   @zahram882   @blueeeesky   @nargggges   @katrine ...

الهی ...خدا به همه ما سلامتی بده . ایشونم جای خواهر ماست انشاله که هرچی سریعتر سلامتیشونوبدست بیارن

هزار تا میفرستم

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
تونستید کمک کنید @fatti900     @zahraaaa123     @sohrabمامان1214   ...

شرکت کردم عزیزدلم ممنون ک صدام کردم 🌹🌹🌺

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنونم زهرا جان استاتر خدا شفا بده 100صلوات سهم من🌹

خواهش رفیق

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
الهییی یکی از آشناهای ماهم متاسفانه دیروز تو ۲۱سالگی تو اونج جوونی جونش رو بخاطر سرطان از دست داد.. ...

خدا رحمتش کنه فاتحه میفرستم براش

ممنونم گل جان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
@parizadeee111     @anare_soorati     @fatti900     @mohanakh ...

سلام عزیزم

مراحمی گلم

به نیت شفاشون و به دست اوردن سلامتیشون ۵۰ تا صلوات میفرستم

الهی که هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

عزیزان التماس دعا به نیت امضام

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
خدا رحمتش کنه فاتحه میفرستم براش ممنونم گل جان

خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

❤🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
خدا عزیزانتون رو حفظ کنه ❤🌱

♥️💋