2777
2789
عنوان

مهربونا یلحظه تشریف میارین🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 197 پست
@deltanghi   @آریل8888   @شمس_110   @ماهور68   @reyyhaan &n ...

زنده باشی عزیزم چه مزاحمتی🌺

ان شاءالله بحق امیرالمؤمنین بزودی سلامتیشو بدست بیاره🙏🏻

فعلا ۱۰۰مرتبه میفرستم اگر بیشتر شد میام اعلام می‌کنم گلم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰ صلوات خدا ان شالله بهشون سلامتی بده

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

سلام  

۲۰

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
@حکمتخدا   @بانویتابستون۷۱   @درامتداد_شب   @ماه_شاد   @سالو ...

سلام عزیزدلم.همسایه ی ما سینه هاشو تخلیه کردن.پوستش مونده.میخواد داخلش پروتز بذاره.

انشاءالله حال ایشونم خوب میشه به حق فاطمه ی زهرا س

۵۰ صلوات میفرستم🌹

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
@فکرزیبا     @آلبالووگیلاس     @مامان،مهدیار     @مهوینا &nb ...

سلام عزیزم ۱۰۰ تا میفرستم 

ان‌شاءالله خدا معجزه وار شفاشون بده 🤲🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

۲۰ تا  ممنونم ک بهم گفتی گل جان @دلبر555     @dark_man     @چراغسی ...

قربونت برم عزیزم....برات حمد میخونم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

قربونت برم عزیزم....برات حمد میخونم

ممنونم گل

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خداانشاالله معجزه شو نشون بده و سلامتی بده بهشون ۱۰۰ تا سهم من

مرسی عزیزدلم.برات حمد میخونم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الهی ...خدا به همه ما سلامتی بده . ایشونم جای خواهر ماست انشاله که هرچی سریعتر سلامتیشونوبدست بیارن ...

ممنونم عزیزدلم....براتون حمد میخونم

سلام خواهری ۱۰۰ تا هم سهم من براشون حمد شفا میخونم امام رضا دستاش بگیره

مرسی خواهر خوش قلب من،منم برای آقا محمد آیةالکرسی میخونم،یعنی میبینم اونروزی که تاپیک بزنی داریم با محمد میریم حلقه هامونو بخریم.....دور سرت بگردم نمیشناسمت ولی سلامتیه عشق پاکتو از امام حسین خواستم🤲

سلام عزیزم مراحمی گلم به نیت شفاشون و به دست اوردن سلامتیشون ۵۰ تا صلوات میفرستم الهی که هر ...

ممنونم عزیزم....به نیت در آغوش گرفتن فرزندی سالم و صالح بزودی زود براتون آیة الکرسی میخونم