2777
2789
عنوان

گوشواره نخ

1267 بازدید | 19 پست

سلام میگم برای بی معنی. جا. باز. کردن. سوراخ. گوش  یکی. گفت. نخ چند لایه. کلفت بذار بعدش انتهای. نخ سرب بذار. تا سنگین بشه داخل سی وراخ. خورد هم. میشه جا باز می‌کنه نظرتون چیه تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار گوشمو سوراخ کردم دکتر جای بدی بود داغون شدم گوشواره در آوردم نخ گذاشتم خوب شدم البته سرب اینا نه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من یبار گوشمو سوراخ کردم دکتر جای بدی بود داغون شدم گوشواره در آوردم نخ گذاشتم خوب شدم البته سرب این ...

اره منم گوشواره مصنوعی خیلی دوست دارم

اما اکه بندازم ، گوشم تبدیل به چرک و خون میشه 

بعضیا مثل منو شما به مصنوعی خیلی حساسیت داریم

اون گوشواره های دکتراهم مصنوعین

نخ یا طلا حساسیت نداره

آخه خواهرم مدت زیادی. گوشواره. نذاشتم. قبلا. هم. سوراخ روی. گوش خیلی. ریز. بود  هر کار کردم. سوزن. گوشواره. داخلش. نرفت. خوب. با. درد. اگه. بخوام. بیشتر.  فشار. بدم. شاید. بره. ولی. اذیت. میشم.  همسایه. اون. گفت. بیا. نخ. کنم برایت. و انتهای. نخ. سرب. میدارم. نمی‌دونم. من. هم. ندیدم. تا. حالا. این. حوری. برای. همین. از شماها. سوال. کردم. دببینم. کسی. تجربه. داره. یا. نه ممنونم 

اره منم گوشواره مصنوعی خیلی دوست دارم اما اکه بندازم ، گوشم تبدیل به چرک و خون میشه  بع ...

من دوتا پیرسینگ زدم بعدش طلا انداختم مصنوعی بزارم تب میکنم اصلن گوشم مصنوعی ببینه قاطی میکنه😐

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من دوتا پیرسینگ زدم بعدش طلا انداختم مصنوعی بزارم تب میکنم اصلن گوشم مصنوعی ببینه قاطی میکنه😐

یعنی نخ هم. ننداختی فوری بعد سوراخ. کردن. گوشت. طلا. گذاشتی خوب من. هم طلا دارم. ولی. سوزنش. داخل. سوراخ. نرفت. آویزی. و بزرگه. 

یعنی نخ هم. ننداختی فوری بعد سوراخ. کردن. گوشت. طلا. گذاشتی خوب من. هم طلا دارم. ولی. سوزنش. داخل. س ...

بعد سوراخ کردن که فوری نمیشه طلا انداخت باید یا نخ یا گوشواره اونجا رو بزارن

حالا یه. راه کاری. بهم. پیشنهاد. بدین. به نظرتون. برن. پیش. همین. همسایه. هر چه.  کرد. بذارم. انجام. بده. سرب. بذاره. یاهر. نخی. بندازه. یا نه. راهی. دیگه. غیر. از این. هم هست