سلام میگم برای بی معنی. جا. باز. کردن. سوراخ. گوش یکی. گفت. نخ چند لایه. کلفت بذار بعدش انتهای. نخ سرب بذار. تا سنگین بشه داخل سی وراخ. خورد هم. میشه جا باز میکنه نظرتون چیه تشکر
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من یبار گوشمو سوراخ کردم دکتر جای بدی بود داغون شدم گوشواره در آوردم نخ گذاشتم خوب شدم البته سرب اینا نه
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫
یعنی نخ هم. ننداختی فوری بعد سوراخ. کردن. گوشت. طلا. گذاشتی خوب من. هم طلا دارم. ولی. سوزنش. داخل. س ...
بعد سوراخ کردن که فوری نمیشه طلا انداخت باید یا نخ یا گوشواره اونجا رو بزارن
حالا یه. راه کاری. بهم. پیشنهاد. بدین. به نظرتون. برن. پیش. همین. همسایه. هر چه. کرد. بذارم. انجام. بده. سرب. بذاره. یاهر. نخی. بندازه. یا نه. راهی. دیگه. غیر. از این. هم هست