2777
2789
عنوان

بعد از ادرار خودشو نمیشوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6141 بازدید | 107 پست
کاش فقط همینا بود اینا میان سوار مترو اتوبوس میشن میان تو شلوغی بانک و جاهای دیگه دو لیتر ادکلن و یه ...

بوی دستشویی مونده خیلیییی بده.. از صد کیلومتری قابل تشخیصه

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دوران پریودی رابطه ای هست که مرد بره خیانت کنه؟

زنه بو گند میگیره.. بو جیش.. واییییییییییی 

آره والا تو این یه مورد حق میدم به مرد  بوی بد ،بوی مرگ میده

خیانت راه چاره نیست

نهایت طلاقش بده برای کثیف بودنش نه اینکه خیانت کنه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
من با قسمت نشستن خودشون تو دسشویی کار ندارم ولی بعضی وقتا پیش میاد ی هفته حموم نرم ولی هیچوقت بوی بد ...

بحث حموم نیست.. میگم اینا کلا به تنشون اب نمیزنن. حتی وقتی جیش میکنن 

فکر میکنن با این کار عفونت نمیگیرن  در صورتي که دقیقا همین کار عامل رشد میکروب تو اون قسمت هست ...

من یه عمر خودمو شستم عفونت نگرفتم اینا میخوان چیو ثابت کنند اخه 

بعد یه جایی خانمه به اقایون نوشته بود شما مردا کثیفید همتون بو میدید ولی خود من کثیف ترین آدمایی که ...

والا همینکارارو میکنن بعضیا که.... حرم رفته بودم شبستان بود جای باز یعنی محیط بسته نبود که بگیم بو بپیچه! زن و مرد اونجا جدا نیس راه میرن تا برسن ضریح و... ی زنه که نمیدونم کی بود پریود بود قششنگ از بوش فهمیدم با اینکه ماسک هم زده بودم و محیط اونجا خیلی بزرگه همه هم راه میرن کسی نمیشینه😐🤢💔 تاحالا سابقه نداشته.... این دومین باری بود که یکی و میدیدم اینجوری 

کاش فقط همینا بود اینا میان سوار مترو اتوبوس میشن میان تو شلوغی بانک و جاهای دیگه دو لیتر ادکلن و یه ...

وای فک میکنن با ادکلن و عطر بوی عرق محو میشه نمیدونن تشدید میشه وای 🤢

بوی دستشویی مونده خیلیییی بده.. از صد کیلومتری قابل تشخیصه

ترکیب بوی عرق و ادکلن از همه اینا هم بدتره خیلیا تصور میکنن چون خودشون بوشونو حس نمیکنن پس بو نمیدن یا زمستون بو نمیدن درصورتیکه بدترین ترکیب بو بوی لباس کاموایی و بوی عرقه من چون متاسفانه بویاییم بطرز عجیبی قویه همیشه معضل  دارم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من با قسمت نشستن خودشون تو دسشویی کار ندارم ولی بعضی وقتا پیش میاد ی هفته حموم نرم ولی هیچوقت بوی بد ...

يه هفته حموم نري قطعا بوي بد ميدي شوهرتون مراعات ميكنه ميگه به به گلم چه عطري