2777
2789
عنوان

بعد از ادرار خودشو نمیشوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 107 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهاش چرب نمیشه؟  من سه روز حموم نرم روز سوم یه کلافگی دارم فقط دارم خودمو میکوبم درو دیوار&nb ...

👏🏻👏🏻👏🏻

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

وای هزار جور عفونت و خارش و قارچ میگیرن من تا صدای بشقاب تمیز نده دست نمیکشم از شستن 

من اصلا اینطوری نیستم موافق هم نیستم🤢ولی خالم تو اون دوران نمیشوره خودشو عفونت نگرفته تاحالا ولی فیبروم و داره 

یعنی چی نمیشورن میشاشن نمی شورن مگه میشه مگه داریم خون میاد   تو تولت خونه رم  نمیشورن &nb ...

بخدا همه ام از هم دفاع میکردن چندشا

عق...من درحالت عادی هرروز حمومم پریودیم حساس ترم هستم..بقیه چ گناهی کردن بوی گندمارو تحمل کنن؟

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

من با قسمت نشستن خودشون تو دسشویی کار ندارم ولی بعضی وقتا پیش میاد ی هفته حموم نرم ولی هیچوقت بوی بد نمیدم ؛ هیچوقت بوی عرق نمیدم همیشه شوهرم میگه عاشق بوتم ؛ منظورم اینه بعضیا واقعا بو نمیدن ؛ واس منم کم پیش اومده ی هفته نرم حموم فک نکنین چرکم همیشه 🤣

وای هزار جور عفونت و خارش و قارچ میگیرن من تا صدای بشقاب تمیز نده دست نمیکشم از شستن 

کاش فقط همینا بود اینا میان سوار مترو اتوبوس میشن میان تو شلوغی بانک و جاهای دیگه دو لیتر ادکلن و یه خروار ارایش بازم نمیتونه اون بوی بدشونو از بین ببره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بعد یه جایی خانمه به اقایون نوشته بود شما مردا کثیفید همتون بو میدید ولی خود من کثیف ترین آدمایی که ...

اه اه بخدا منم همینه حرفم 

من اگه مرد بودم اصن نمیخواستم تو خونم باشه 

به نظرم این مسائل به صحبت حل میشه نه خیانت

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین