ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عق...من درحالت عادی هرروز حمومم پریودیم حساس ترم هستم..بقیه چ گناهی کردن بوی گندمارو تحمل کنن؟
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
من با قسمت نشستن خودشون تو دسشویی کار ندارم ولی بعضی وقتا پیش میاد ی هفته حموم نرم ولی هیچوقت بوی بد نمیدم ؛ هیچوقت بوی عرق نمیدم همیشه شوهرم میگه عاشق بوتم ؛ منظورم اینه بعضیا واقعا بو نمیدن ؛ واس منم کم پیش اومده ی هفته نرم حموم فک نکنین چرکم همیشه 🤣
وای هزار جور عفونت و خارش و قارچ میگیرن من تا صدای بشقاب تمیز نده دست نمیکشم از شستن
کاش فقط همینا بود اینا میان سوار مترو اتوبوس میشن میان تو شلوغی بانک و جاهای دیگه دو لیتر ادکلن و یه خروار ارایش بازم نمیتونه اون بوی بدشونو از بین ببره
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند