2777
2789
عنوان

بعد از ادرار خودشو نمیشوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 107 پست

علت خیانت مشخص شد خانوما شاشه نشسته🤣🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قسمت نشستن خودشون تو دسشویی کار ندارم ولی بعضی وقتا پیش میاد ی هفته حموم نرم ولی هیچوقت بوی بد ...

ببین منم شوهرم عین توعه اصلا بو نمیده یعنی شر شر عرق کنه اصلا بو نداره به هیچ وجه قشنگ میفهمم چی میگی 

ولی خب حموم نره موهاش که چرب میشه یا پوستش که یه حالتی پیدا میکنه که... 

مهم بو دادن نیست مهم اینه پوستت تمیز باشه موهات و کف سرت تمیز باشن ریزش مو نگیری، وقتی سرت چربه کلا کلافه ای.. 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین منم شوهرم عین توعه اصلا بو نمیده یعنی شر شر عرق کنه اصلا بو نداره به هیچ وجه قشنگ میفهمم چی میگ ...

اره میدونم منم منظورم این بود هستن کسایی ک بو نمیدن ولی خب ب قول شما مو و کلافگی ادم و اذیت میکنه 

نمیدم بخدا اصلا بوی عرق نمیدم 🫤

البته كره اي هام عرقشون بد بو نيست توي كره به ندرت مام ميخرن پس ممكنه شمام همچين ژني داشته باشي غير ممكن نيست اما چربي سرم بو ميده 

وایییی، 😷😷😷

ن دیگیه نشستن عادی هس اما دسشویی بزرگو میشورن😂حموم ک تو سومین روز میرن ک یکم بدن درد کم شه البته زیاد نمی ایستن در حد ۱۰ دقیقه زود درمیان اما تو پریودی خودتو بشوری رحمت اب میکشه چون دهانه رحمت باز میشه این عادی هس خیلیا نمیشورن ما کلا اینکارو‌نکنیم خارش سوزش میگیریم 😂

سلام  ببخشید استارتر خودم نمیتونم تاپیک بزنم یه سوال دارم بچه ها حالم خیلی بده رفتم برم د ...

الهی بری زیر تریلی و بمیری که میای تو تاپیک بقیه بی همه چیز بی حیا بی ناموس

کثافت لجن... مرد زن نما.. 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

نمیدم بخدا اصلا بوی عرق نمیدم 🫤

شاید اسپری میزنی، من حساسیت شدید پوستی دارم نمیتونم زیاد برم‌حموم ولی حداااقل هفته ای یکبار و حتما میرم ی اسپری گیاهی هس میزنم اصلااااا بو نمیگیرم  اصلااااا بوی عرق نمیگیره وقتی اون اسپری و میزنم 

الهی بری زیر تریلی و بمیری که میای تو تاپیک بقیه بی همه چیز بی حیا بی ناموس کثافت لجن... مرد زن نما ...

چی میگی حالت خوشه

الان ک بهم تهمت زدی حس شوهرمو درک کردم راجب رفتار خودم