2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نگران نباش خوب میشه

بالای  پرتقال رو از سر مثل قابلمه برش بده (یه در کوچولو )

پوستشو نکن

با قاشق یاچاقو بدون اینکه به پوستش اسیب بزنی داخلشو خراش بده و له کن کمی نمک بزن،بعد همون تیکه که برش دادی مثل در بذار روش 

داخل یه ظرف فلزی کوچولو اب بریز جوری که تا یک سوم اطراف پرتقال بالا بیاد،درظرفو کیپ بذار و روی حرارت وقتی جوش اومدو پرتقال داغ شد اون پرتقالو بده بچت گرم گرم بخوره خیلی عالیه گلورو نرم میکنه برای سرفم خوبه 

لیوان اب جوش بایه قاشق عسل و دوقاشق ابلیمو طبیعی هم خیلی مفیده ،من همیشه امتحان میکنم تاحدودی سرفه و دردگلورو تسکین میده 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بخور بدید شربت اکسپکتورانت کدئین با توجه به وزن بچه وکذاشتن متکای بلند تر اگر ندارید دیفن هیدرامین یا شربت اویشن وخوراندن شربت عسل منظور اب و عسل یا خود عسل به بچه چون عسل ضد سرفست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز