من رفتم سونو شش هفته بودم گفت ساک خالیه بعد چند روز لکه بینی داشتم حالا دیشب لرز شدید داشتم و خونریزی خیلی شدید و تا سه ساعت لخته های سیاه بزرگ که سفتم بودن ازم دفع شد و بعد سع ساعت فقط خونریزی داشتم و الآنم انگار پریوذم حالا خونریزی تموم بشه حتما سونو میرم فقط نفهمیدم الان من سقط کردم؟؟؟اخه هرچی میگردم نی نی سایت همه میگن یه چیز سفید دم دار باید دفع بشع،،،،یکی میگه اندازه توپ گرد روشن ،،،کلا استرسم بیشتر شد
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
من شیاف مصرف کرده بودم برای لکه بینی بخاطر همین با دفع لخته های بزرگ هم سقط نشد و مجبور ب کورتاژ شدم ک اصلا سخت نبود شمااگر شیاف مصرف نکردی ممکنه سقط بشه بااین خونریزیا