2777
2789
عنوان

کیا سقط داشتن

5858 بازدید | 37 پست

من رفتم سونو شش هفته بودم گفت ساک خالیه بعد چند روز لکه بینی داشتم حالا دیشب لرز شدید داشتم و خونریزی خیلی شدید و تا سه ساعت لخته های سیاه بزرگ که سفتم بودن ازم دفع شد و بعد سع ساعت فقط خونریزی داشتم و الآنم انگار پریوذم حالا خونریزی تموم بشه حتما سونو میرم فقط نفهمیدم الان من سقط کردم؟؟؟اخه هرچی میگردم نی نی سایت همه میگن یه چیز سفید دم دار باید دفع بشع،،،،یکی میگه اندازه توپ گرد روشن ،،،کلا استرسم بیشتر شد 

سقط کردی دیگه 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم سقط کردم چون از لحاظ بدنی و روحی فقط آمادگی ندارم هفته چهارم بودم دارو خوردم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

عزیزم وقتی ساک خالی بوده یعنی جنینی نبوده فقط جفت و ساک بارداری افتاده 

اون که میگن سفیده جنین

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خدا کنه چون از کورتاژ میترسم

عزیزم کاچی و زعفرون غلیظ بخور کامل دفع میشه منم خوردم دیگه اصلا دارو هم استفاده نکردم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

اول یه سونو بده من دوتا سقط داشتم اولی مثل شما پوچ بود درررردشدییید بعد یه تیکه بزرگ لخته سیاه اندازه کف دست دفع کردم 

دومی جنین بود اما توقف رشد داشت اندازش آب رفته بود بعده درد شدید لخته های دراز سیاه دفع کردم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من شیاف مصرف کرده بودم برای لکه بینی بخاطر همین با دفع لخته های بزرگ هم سقط نشد و مجبور ب کورتاژ شدم ک اصلا سخت نبود شمااگر شیاف مصرف نکردی ممکنه سقط بشه بااین خونریزیا

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
عزیزم کاچی و زعفرون غلیظ بخور کامل دفع میشه منم خوردم دیگه اصلا دارو هم استفاده نکردم

دقیقا . من موقع سقط دو تیکه لخته ی شبیه جیگر دفع کردم .

روز بعدش ، برای اینکه بقایا نمونده باشه ، زعفرون غلیظ دم کردم ، نیم ساعت بعدش ، یک تیکه بزرگ دوباره ازم دفع شد . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩