2777
2789

یکی بگه این ازمایش چیه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون عقدم آزمایش باکرگی میدم که اسمش از شناسنامم پاک بشه

پس پزشکی قانونی هم باید بری که برگه بک.. رت بگیری

از سال1397 خواننده خاموش بودم یک بار عضو شدم و کاربریم ترکید😂🖐️دوباره عضو شدم پَ نگید تازه وارد😑
نه عزیزم رای دادگاه یکم طول میکشه توی حین رای دادگاه آزمایش برو که موقع محضر جواب آزمایش آماده باشه ...

نه بابا شهر ما کوچیکه من سه شنبه درخواست دادم الان ۴ روزه بعد فردا دادگاه دارم محضرم همون روز بی شک وقت میده

چون عقدم آزمایش باکرگی میدم که اسمش از شناسنامم پاک بشه

اها همون معاینه  ای کع میکنن اوکی

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
نه بابا شهر ما کوچیکه من سه شنبه درخواست دادم الان ۴ روزه بعد فردا دادگاه دارم محضرم همون روز بی شک ...

مشاورع ها رو نرفتین

نه بابا شهر ما کوچیکه من سه شنبه درخواست دادم الان ۴ روزه بعد فردا دادگاه دارم محضرم همون روز بی شک ...

رای دادگاه یک هفته تا یک ماه طول میکشه 

از سال1397 خواننده خاموش بودم یک بار عضو شدم و کاربریم ترکید😂🖐️دوباره عضو شدم پَ نگید تازه وارد😑
پس چرا طلاق  .به خدا الکی نیس  مشکل چرا حل نمیکنین  من دلم به جدایی نیس دوس دارم مش ...

منم دلم به جدایی نبود شوهرم یه روز خوبه یه روز بعد دوماه خوبه ۱ ماه دعوا راه میندازه الم شلنگ راه میندازه منم میخواستم مشکلم حل بشه ولی اون نخواست حل بشه فقط زور میگفت

منم دلم به جدایی نبود شوهرم یه روز خوبه یه روز بعد دوماه خوبه ۱ ماه دعوا راه میندازه الم شلنگ راه می ...

اهوم تقریبا درکت میکنم 

این چند روز کع اقدام به جدایی کردین باهات حرف نزد که برگردین و طلاق نگیرین؟