2777
2789
به من گفتن چون توافقی هر دو طرف راضین جدی نمیگیرن و همون لحظه رای میدن توی دفتر خدمات قضایی گفتن&nbs ...

منم توافقی بود ولی طول کشید 

از سال1397 خواننده خاموش بودم یک بار عضو شدم و کاربریم ترکید😂🖐️دوباره عضو شدم پَ نگید تازه وارد😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاورع ها رو نرفتین

نه چون من پارسال هم درخواست طلاق داده بودیم دیکه به مشاور گفتیم نمیخوایم شرکت کنیم اونم مارو می‌شناخت عدم سازش رو نوشت و تمام

تو رو خدا دعا کنید با شوهرم آشتی کنیم امشب از شدت دل تنگی حالم داره بد میشه 

با تموم وجودم درکت میکنم 

منم حال روز خودت دارم . امشب از بس زجه زدم و التماس خدا کردم بریدم 

چند وقته قهری

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
چرا مگه قراره چی بشه

حس عجیبیه تموم خاطرات خوب و بد پیش چشم هات رژه میره دل کندن از کسی که عاشقش بودی 

از سال1397 خواننده خاموش بودم یک بار عضو شدم و کاربریم ترکید😂🖐️دوباره عضو شدم پَ نگید تازه وارد😑
با تموم وجودم درکت میکنم  منم حال روز خودت دارم . امشب از بس زجه زدم و التماس خدا کردم بریدم&n ...

سه سال در حال جدایی دیگه پدرم راضی نمیشه آشتی کنیم حتی بزرگتر ها هم پیش قدم نشدن دارم دق میکنم 

چیکار کنم دردمو به کی بگم خدا دارم دق میکنم چی میشه بعد سه سال دوری آشتی کنیم 

💔💔💔منم یادش افتادم واصلا حالم خوب نیس 

اهوم تقریبا درکت میکنم  این چند روز کع اقدام به جدایی کردین باهات حرف نزد که برگردین و طلاق نگ ...

چرا پشیمونه میگه برگرد ولی من میترسم از برگشتن میترسم چون همیشه قول و قرار داده زده زیرش همیشه ۲ هفته خوب بوده بعد باز گند اخلاق شده دیگه میترسم

حس عجیبیه تموم خاطرات خوب و بد پیش چشم هات رژه میره دل کندن از کسی که عاشقش بودی 

اشکم دراوردی 😭😭خدایا نصیب کسی نکن 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خواهرانه بهت میگم اگ دوسش داری براش بجنگ نذار مثل من بعدا پشیمونی بکشی طلاق اونقد ها هم ک فکر میکنی چیز خوبی نیس

سه سال در حال جدایی دیگه پدرم راضی نمیشه آشتی کنیم حتی بزرگتر ها هم پیش قدم نشدن دارم دق میکنم 

دادگاه دارید این ۳ سال

حرف شوهرت چیه