2777
2789
عنوان

شروع دادن شیر خشک به نوزاد ۱ماهه

218 بازدید | 3 پست

بچم رفلاکس و کولیک داره شکمش پر گازه و به هیچ عنوان اروم قرار نداره شبا بدتره حس میکنم از شیر خودمه امتحانی ۲روز شیر خشک‌دادم شب اول کمتر گریه کرد شب دوم اصلا گربه نکرد و راحت خوابید بعد از مدت ها اما یوبس شده ۲روزه شکمش کار نکرده دلیلش چیه شیر خشک ترویتال arاستفاده میکنم با تجویز پزشک بخاطر رفلاکسش 

ای جانم عزیزم نترس اکثر بچه های شیرخشکی یبوست دارن دختر منم یبوست داشت هیچ دارویی هم اثر نکرد تنها راه حلی که اثر کرد این بود که یه کم رقیق درست میکردم شیرشو ینی اب بیشتری میریختم مثلا برا ۳قاشق شیرخشک باید ۹۰سی سی اب بریزی من ۱۰۰سی سی میریختم خداروشکر رو دختر من جواب داد دیگه یبوس نشد البته دکترش توصیه کرد

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهش روغن زیتون بده یکم معدشو ملایم می‌کنه اثرات شیر خشک دختر منم رفلکس معده داشت دکتر هم شیر خشک هم شربت راینی تادین بهش داد وقتی معدش کار نمی‌کردم   بهش روغن زیتون میداد خوب میشد 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️