2777
2789
عنوان

من خیلی خنگمم😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه بیشتر مباحث و خوندم مثلا از مهر  ولی الان نمیتونم یه تست ازش بزنم یادم میرع استرسم ...

ن نذار استرس بیاد. اگ درس خوندنو دوست داری پس سعی کنی ب عنوان ی فعالیت خوشایند باشه برات. فک کن کنکور نداری و میخوای این کتاب مثلا شیمی رو یاد بگیری

من برای زبان میخوندم ی مدت.بدون امتحان و هیچی.فقط از روی تفنن بود.ولی مداوم.استرس امتحان نبود و یادگیریم خیلی خوب بود. سعی کن استرس نداشته باشی

ممنون عزیزم ارع من بیشتر روی تست فوکوس میکنم وسطحی میخونم درسو

اینجوری عزیزم هیچ نتیجه ای نمیگیری، اکثرا همین اشتباهو میکنن بچه ها

شما وقتی که میخای پای تست زدن تلف کنی ، بزار رو مرور و فهمیدن درس .بعد حفظ کردن مطالب اخرش چنتا تست بزن 

ن نذار استرس بیاد. اگ درس خوندنو دوست داری پس سعی کنی ب عنوان ی فعالیت خوشایند باشه برات. فک کن کنکو ...

ممنون عزیزم ...حتما 

میدونی به حذی شدم از درس زده شدم ولی واقعا عاشق درس خوندم 

همین ک وقت اتلافی زیاد دارم یا درگیری ذهنی اگ دیر بشه چی اگ قبول نشم چی بعد قرارع چی بشه 

ممنون عزیزم ...حتما  میدونی به حذی شدم از درس زده شدم ولی واقعا عاشق درس خوندم  همین ک و ...

نه من دبیرستان اینجوری بودم.مدام‌این استرسو داشتم.نمیتونستم خوب یاد بگیرم.ادمی بودم ک رقابت بهم استرس میداد. فکر کن فقط خودتی و میخوای نتیجه خودتو ببینی. اینحوری منطقی تر و درست تره.