2777
2789
عنوان

من خیلی خنگمم😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 38 پست
ببین تو یه ادم سالمی‌. با دستای خودت خودتو ازار نده. چرا ب خودت میگی خنگ؟ همین بهت استرس میده‌و‌مغزت ...

خواهر گلم چکارکنم پس 

چرا عین ادم درس نمیخونم چرا نتیجه نمیگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع قلمچی  بابا از مهر میخونم الان ک دوبارع میبینم یادم رفته انگار ن انگار خوندم

تست بزن

تستت

منم قلمچی ایندفعه ام خیلی خوب نشد

چون زمین گند زد به تمام درصدای ۹۰ و ۸۰ ام🙄

🌷🌷👏

شاید روش خوندنت اشتباهه . من دیدم خیلیا درسو سر سری میخونن و رد میشن ، عمیق یاد نگرفتن. بعد میرن صدتا تست میزنن، هیچ فایده نداره.

اگه غیر ازینه احتمالا مال استرس زیاد یا شاید ضعف بدنیت باشه

یکم قرص تقویتی بخور.

عسل و شکلات کاکائو هم کمش خوبه

سردی و ترشیجات نخور دیگه

چند ساعت در روز مطالعه می‌کنی؟ شاید روش درس‌خوندنت اشتباست

یه روز 10ساعت یه روز 8ساعت مسلماا روزی 5ساعتو میخونم شایدم یه روز صفرر شد

نمیدونم شاید بلد نیستمم از کجا یاد بگیرم

خیلی سرعتم پایینه ..تودوساعت شاید بزوور 25تست زیست بزنممم دلم میخواد خودمو خفهههه کنم 

همون دیگه، حواست متمرکز نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
تو خنگ نیستی، هیچکس خنگ نیست، هرکی ام بهت اینو بگه داره ز* میزنه. شاید خوب رو درسا تمرکز نمیکنی، وق ...

مشکل من اینجاس همون موقع ک میخام درس بخونم کل اتفاقای زندگیم ایندم میاد تو ذهنم اونوقت بلند شم پای درس دیگ نمیتونم برگردم

یه روز 10ساعت یه روز 8ساعت مسلماا روزی 5ساعتو میخونم شایدم یه روز صفرر شد نمیدونم شاید بلد نیستمم ا ...

از چنل‌های مشاوره تحصیلی تو تلگرام

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

تست بزن تستت منم قلمچی ایندفعه ام خیلی خوب نشد چون زمین گند زد به تمام درصدای ۹۰ و ۸۰ ام🙄

ترازت چند شد

میشه کمکم کنی

نمیدونم روشم غلطه حتما چکارکنم

روزی چقدر میخونی تو

خواهر گلم چکارکنم پس  چرا عین ادم درس نمیخونم چرا نتیجه نمیگیرم

نمیدونم تا الان‌چجور خوندی،اما این دو ماه بنظرم مباحثی ک قوی هستی رو با این فکر ک میخوام این مطالبو یاد بگیرم(نه اینکه باید یاد بگیرم) بخون. نعلومه خیلی استرس گرفتی. ب اخرش فک نکن.استرس دست ادمو‌ میبنده

شاید روش خوندنت اشتباهه . من دیدم خیلیا درسو سر سری میخونن و رد میشن ، عمیق یاد نگرفتن. بعد میرن صدت ...

ممنون عزیزم

ارع من بیشتر روی تست فوکوس میکنم وسطحی میخونم درسو

نمیدونم تا الان‌چجور خوندی،اما این دو ماه بنظرم مباحثی ک قوی هستی رو با این فکر ک میخوام این مطالبو ...

باورت میشه بیشتر مباحث و خوندم مثلا از مهر 

ولی الان نمیتونم یه تست ازش بزنم یادم میرع

استرسم بگیرم دیگ تمام مغزم قفل میشه )))):