2777
2789
عنوان

خواهرم😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 37 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشون که چهار تا چهار تا میزاد باید فکر کارهاش هم باشه، اصلا وظیفه شما نیست به هیچ عنوان هم کسی حق ناراحتی و گلگی نداره، بنظرم قشنگ با مادرت هم برخورد کن که تو مستخدم خونه خواهرت نیستی و شاید ایشون دلش بخواد ده تا شکم دیگه بزاد، دیگه چرا جوز رو به شقیقه ربط میدن به چی حسادت کنی مثلا به موفقیت اجتماعی خواهرت و پولش، اگه پول داشت که منت شما رو نمیکشید کارهاش و انجام بدی یه پرستار میگرفت 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من خواهرزاده م اومد به دنیا انقد به آجیم کمک کردم 

با اینکه کلی درس داشتم 

اصلا درس نخوندم مجبور میشدم تو یه شی کلی درسو جمع کنم 

حالا اصلاااااااا یادش نمیاد اصلااااااااا 

میریم خونه شون توقع داره هیچ وقتییییییی برا خودم نذارم حتی یه لاک نزنم یه دوش نگیرم بیست چهار ساعته بهش کمک کنم 

تازه تهش میگه اگ بخوایم دقیق حساب کنیم تو کلا روزی نیم ساعت هم برا من کار نمیکردی 

در صورتی ک یه دستمال کشیدن ساده خودش ۴۰ دقیقه طول میکشه چه برسه کل کارای خونه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

ولی خدایی اعصاب میخوادا چهارتا😬

شمام اگه خودت دوس داری برو کمکش کن وگرنه نمیخواد بری چون بدتر اعصابت بهم میریزه حس بدی به آدم میده مجبوری کاری رو انجام بدی اگه وضعشون خوبه میتونه کمکی بگیره

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
ولی خدایی اعصاب میخوادا چهارتا😬 شمام اگه خودت دوس داری برو کمکش کن وگرنه نمیخواد بری چون بدتر اعصا ...

آره والله اعصاب میخواد اره وضعشون خیلی خوبه ولی انگار ازمت طلب دارن