2777
2789
عنوان

خواهرم😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 37 پست
آره والله اعصاب میخواد اره وضعشون خیلی خوبه ولی انگار ازمت طلب دارن 

پس میتونه کمکی بگیره بیاد کاراش رو انجام بده شما چرا باید معذب بشی بالاخره خودتم خونه زندگی داری ممکنه شوهرت هم راضی نباشه 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو دیگه تا آخر عمر که نمیتونم من برم ۴ تا بچه واقعا زیاده باید یه فور اساسی بکنه تا کی تو بری کمکش ...

الان ویار داره نمیتونه سرپا وایسه ولی به جون ۲تا بچم منم همین طور ویارم سنگین بود اون موقع مادرم وخواهرم رفتن باهم مسافرت .الان منم میگم به من چه کارگربگیره

قربون دهنت

عزیزم اصلا کوتاه نیا بچه حتی بیست سالش هم بشه باز برای مادر دردسر داره شما هم مسئول زندگی خودتی فقط بنظرم وقتی میگی شما تو این مپقیت بودی و اونا کاری نکردن حتی اون یه روز در هفته رو هم نرو خواهرتون هم بهتره بزاره بچه هاش بزرگ بشن به قول خودش دیگع اذیت نداشته باشن بعد تصمیم به بارداری بگیره اونجوری چند تا هم کمک داره پیشش.

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍