2777
2789
عنوان

باردارا

207 بازدید | 48 پست

کیا باردارن اینجاو کاراشون خودشون انجام میدن مثلا مامان و خواهری بهتون کمک نمیکنه من تازه  دوماه م هست دیگه بریدم ....از تهوع معده درد بی جووونی ...ب زور آشپزی میکنم کسی نیس کمکم کنه ...  از بو همه چی متنفرم آرزومه این روزا بگدره

خیلی سخته واقعا،من خودمو میچسبونم یا به مادرشوهرم یا مامانم خیلی سختمه🥲😭

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بخدااا دارم میمیرم ..... الان هیچی نمیتونم بخورم   از بو زندگیم متنفرم

😭😭میفهمم بخدا وای من تازه ۶ هفتمه دیشب بالا اوردم گریه هم میکردم😂😂عیب نداره بازم خداروشکرر میگذره،من تازه دانشگاهم دارم مبخوام مرخصی بگیرم فقط امتحانارو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

دعا کن منم اینروزا برام اتفاق بیافته و باردار بشم

ایشالا ایشالااا برات دعا میکنم صاحب یه نی نی خوشگل و تپل و مپل بشیی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گرسنمه ولی از ترس میترسم یچیزی بخورم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از خداااا میخام هرچه زودتر این روزاشارن برات اتفاق بیفته عزیزم 

ممنونم الهی آمین بخدا دیگه خسته شدم شوهرم هم امروز گفت دیگه داروهاشو نمیخوره خسته شده گفت خدا بخواد بده میده دلم گرفته 😔

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
😭😭میفهمم بخدا وای من تازه ۶ هفتمه دیشب بالا اوردم گریه هم میکردم😂😂عیب نداره بازم خداروشکرر میگذر ...

من تقریبا همون ۶ هفته دارم دارو چیااا میخوری ؟تا حالا چندبار رفتی سونو یاازمایش ؟تحت نظرر متخصصی؟

ایشالا ایشالااا برات دعا میکنم صاحب یه نی نی خوشگل و تپل و مپل بشیی

آمین خدا به دلت نگاه کنه حاجت منو بده

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
منم ....چندماهه ای

تو چند هفتته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40