2777
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 48 پست
من بخدا دارم میمیرم هیچکاری نمیتونم کنم    

ایشالا فردا صدای قلب قشنگشو میشنوی اروم میشی😁

فقط 38 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از اول بارداری کسی نیومد کمکم یعنی خودمم اینجوری راحتترم....غذا هم درست میکنم ناهار شام هم همون و میخوریم اگرم اضافه نیاد بیرون ..میوه هم نمی‌خورم حالم بد میشه ولی آبمیوه میکنم و میخورم ..کارامم هر۱۵ روز یکی میاد انجام میده 

تهوع هم ی کوچولو داشتم .ولی کمردرد بیشتر ..الان ۱۳ هفته ام

چرا ؟ علایمت چیه

از شیرینی کلا بدم اومده عاشق لواشک و ترشیجاتم .غذا هم یکم از مرغ بدم اومده بود ولی الان میخورم ..یکمم تنبل تر شدم ..وزنم ولی تغییری نکرده فعلا .کمر درد هم میشم بیشتر بشینم و راه برم ...همین. 

ولی خب سونو ان تی قطعی نمیگه ..گفت ۱۸ هفته بیا دوباره 

من ۱۱ هفتمه فردا میرم دکتر به نظرت میگن جنسیتشو

ببین میگن ولی خود دکتر سونوگرافی هم میگه احتمال میدم یعنی قطعی نمیگه ..بهتره همون ۱۶ یا ۱۸ هفته مطمئن بگه ..پس اگر فردا گفت زیاد دل نبند تا اون موقع ک دفعه بعد بری ..ایشالا ک بسلامتی بغلش کنی و سالم و صالح باشه 

ایشالا عزیزم ناامید نباش خدا خیلی بزرگه 🥺بخدا منم الان که باردارم همش استرس دارم نکنه الان لکه ببین ...

اصلا استرس نداشته باش و فقط خدارو بخاطر این نعمت بزرگ شاکر باش و لذت ببر از این دوران شیرین

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹