2777
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 48 پست
آمین خدا به دلت نگاه کنه حاجت منو بده

ایشالا نگاه میکنه اسمتو بگو برات دعا کنم گرچه بنده ی خوبی نیستم

فقط 38 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تقریبا همون ۶ هفته دارم دارو چیااا میخوری ؟تا حالا چندبار رفتی سونو یاازمایش ؟تحت نظرر متخصصی؟

من بعد اینکه ازمایش دادم رفتم دکتر ازمایش نوشت و سونو،رفتم ازمایش و سونو رو انجام دادم،یبار سونو شدم فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر سه سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

۰قرص تهوع چی میخوری؟

هیچی چون هفته پیش رفتم دکتر تهوع نداشتم،تازه شروع شده،منتظرم جواب ازمایشم بیاد این هفته برم بهم قرص بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بعد اینکه ازمایش دادم رفتم دکتر ازمایش نوشت و سونو،رفتم ازمایش و سونو رو انجام دادم،یبار سونو شدم ...

ازمانش چی

؟

من هنوز سونو نرفتم شنبه میرم ... تحت نظر متخصصی یا بهداشت 

ایشالا نگاه میکنه اسمتو بگو برات دعا کنم گرچه بنده ی خوبی نیستم

سمیه 

خدا خیرت بده شاید دعا از زبون یکی غیر خودم اجابت بشه دیگه خسته شدم 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
ازمانش چی ؟ من هنوز سونو نرفتم شنبه میرم ... تحت نظر متخصصی یا بهداشت 

یه ازمایش کلی از قند و چربی و ایدز و اینا...که باید ناشتا باشی بری دکتر برات مینویسه،متخصص،بهداشت نرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سمیه  خدا خیرت بده شاید دعا از زبون یکی غیر خودم اجابت بشه دیگه خسته شدم

ایشالا عزیزم ناامید نباش خدا خیلی بزرگه 🥺بخدا منم الان که باردارم همش استرس دارم نکنه الان لکه ببینم هی نمیدونم نکنه الان فلان شه همش استرسه همش😭خدا دل هممونو اروم کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تاحالافقط سه بارغذادرست کردم که خودمم نتونستم بخورم 

وای خدایا تو هفتت زیادتره از ما🥲🥲ایشالا بهتر بشی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40