2821
2789
عنوان

آرمییی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 66 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سریال قشنگ کره‌ای بگو برم دان کنم

ببین سریالایی کع عاشقشونم اینان و من خوره سریال کره ایم بم اعتماد کن و ببینشون😁 

تولد دوباره در خانواده ثروتمند 

زیرچتر ملکه

افتخار 

اقای ملکه 

وینچنزو

شکارچیان شگفت انگیز 

افسانه روباه نه دم

بد و دیوانه

عاشقان ماه 

قاضی شیطان 

فعلا اینا رو داشته باش بقیش یادم بیاد میگم😂

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          

باشد که هدایت شوید 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
 لینک نمیدی نده ولی وقتی میگم نمیاره خب دروغ ک نمیگم

😐😐😐وایسا 

https://www.google.com/search?q=bts&oq=&aqs=chrome.0.35i39i362l15.-1j0j7&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

همه رو دیدم هانی

قاضی شیطان 

گل شیطان

گل برفی

افسانه دریای آبی 

زیبای حقیقی 

سریال مرلین با بازی کولین مورگان خیلییییی قشنگه اگ ندیدی ببین

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

ببین یه همچین چیزی باز میشه بعد رو قلب بنفش میزنی بادکنکا میان بالا