2777
2789
عنوان

آرمییی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 66 پست
بچه ها اگه چت دوستی کسی رو تو سایت پاک کنی  طرف متوجه میشه

فک کنم 

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
مرسی دمت گرم

فدات 

مرلین رو حتما نگاه کنی هااااا

کره ای نیست ولی عالیه عالیییی امشب یک قیمتشو ببین تا دو سه روز کل ۵ فصلو تموم میکنی

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی گل بیشترشون دیدم بقیشم دان میکنم بازم یادت اومد بگو بهم

تولد دوباره در خانواده ثروتمند دیدی؟ 

انیمه می بینی ؟ 

فدات  مرلین رو حتما نگاه کنی هااااا کره ای نیست ولی عالیه عالیییی امشب یک قیمتشو ببین تا دو س ...

من نمیدونم چرا زیاد با مرلین حال نکردم ولی 🥺خوب بودا ولی زیاد نه

فدات  مرلین رو حتما نگاه کنی هااااا کره ای نیست ولی عالیه عالیییی امشب یک قیمتشو ببین تا دو س ...

اسم خارجیشو مینویسی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من نمیدونم چرا زیاد با مرلین حال نکردم ولی 🥺خوب بودا ولی زیاد نه

😕😕😕😕😕اولین نفری ک میگه 

همون مرلین ک من میگمو دیدی یا یکی دیگ

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
😕😕😕😕😕اولین نفری ک میگه  همون مرلین ک من میگمو دیدی یا یکی دیگ

جادوگره ؟ همونو نمیگی ؟

نه ندیدم  نه انیمه ندوست

پس اول اونو ببین خدااس ینی 

لنتیی چرا انیمه ندوس ؟ 🥺🥺🥺🥺🥺

ژانرش چیه ؟؟؟

راجب پسر جادوگری ک سرنوشت اینه ب آرتور کمک کنه رو تخت بشینه 

خ خوبه

https://donyayeserial3.blog.ir/post/Merlin

شما خوبید لابد؟ اونا حداقل موفق شدن و ادم نگاه میکنشون لذت میبره شما چی که توی سایت بارداری میچرخی ...

بیخی خواهر