2777
2789
عنوان

آرمییی

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 66 پست
عکس ک باز نمیشه گل

بی خیال خلاصه من تا فصل دومش نگا کردم فک کنم نتونست بنشونتم پای خودش 😂ولی نمیگم بدهه ها خوبه ولی زیاد حال نکردم

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
بی خیال خلاصه من تا فصل دومش نگا کردم فک کنم نتونست بنشونتم پای خودش 😂ولی نمیگم بدهه ها خوبه ولی زی ...

😂😂حتما ژانر عشقولانه دوست داری

فیلمش ب درد کسایی میخوره ک ژانر تخیلی و درام دوست دارن 

بعدم از فصل سه ب بعد عاشقانه های آرتورو داره و بعدم ک مورگانا ب شدت دارک میشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂حتما ژانر عشقولانه دوست داری فیلمش ب درد کسایی میخوره ک ژانر تخیلی و درام دوست دارن  بعدم ...

پس جایی که نباید استپش کردم😂😂

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
پس جایی که نباید استپش کردم😂😂

دقیقا

چون بعدش مورگانا می‌فهمه جادو داره و با مورگوس پیمان می‌بنده علیه کملوت واوتر و سعی می‌کنه روی تخت بشینه 

مرلین کیلگارا همون دراگون رو  آزاد می‌کنه و به کیلگارا ب کملوت حمله می‌کنه

اوووو خیلی جذابه خیلییییی عالیه داستانش آدم خسته نمیشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
شما خوبید لابد؟ اونا حداقل موفق شدن و ادم نگاه میکنشون لذت میبره شما چی که توی سایت بارداری میچرخی ...

شما خودتونم اگه به قول خودتون موفق بودین اینجا نمیچرخیدین

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز