2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی شوهرم عاشق زن دیگه هس

520 بازدید | 28 پست

دارین طلاقم نیگیریم باز منو نمیفهمه باز نمیدونه چقد عذابم داده مریض شدم از دستشون افسردگی دارم میدونم ۴ سال تموم با اون زن بوده چون هیچوقت توجه اونو جلب نکردم الانم حتی نمیاد اخرین بازدیدمو هم چک کنه روزی ی بارم به یادش نمیوفتم و با تمام پرویی بهم گفته از اول بهت حسی نداشتم باز ولی خانوادش یادش بدن برو دنبالش میاد تا گولم بزنه هر روز احساس سنگینی دارم تو قلبم من این حس هارو تحمل میکنم اونم با یکی دیگه خوش میگذرونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گمشه بابا تو لایق پرستشی هر زنی از طرف مردی لایق پرستشه این اقا نیمه ی تو نیست ولش کن بره پی سرنوش ...

میدونم نیمه من نیس خیلی چیزا رو قبول کردم خیلی احمقانه حرف میزنم ولی واقعا دوسش داشتم از همه چیم گذشتم ۴ سال وقت گذاشتم اخرشم این بدترین حرفا رو بهم گف حتی از اون زنم گف که مدرنه باکلاسه و این چیزا 

قوی باش و ولش کن

ولش میکنم و سعی میکنم قوی نشون بدم خودمو ولی ی سنگینی تو دلم هس کلا هستا چن وقته حالم اینطوره گاها شدید گاها ضعیف ولی اون حالش خوبه از جدایمون خوشحاله 

میدونم نیمه من نیس خیلی چیزا رو قبول کردم خیلی احمقانه حرف میزنم ولی واقعا دوسش داشتم از همه چیم گذش ...

عزیزدلم 💔

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
میدونم نیمه من نیس خیلی چیزا رو قبول کردم خیلی احمقانه حرف میزنم ولی واقعا دوسش داشتم از همه چیم گذش ...

بخدا نیمه گمشده ت یه جای دیگه و یه زمان  دیگس وقتی اون بیاد سراغت دیگه اینو بکل فراموش میکنی بهت قول میدم 

تو باید بیشتر خوشحال شی یه ادم خوب بود باید ناراحت میشدی یه هرزه لیاقت نداره

حقیقتش هیچ جای شهر باهاش خاطره ندارم یادم نمیاد دستمو گرفته باسه و باهم راه بریم بهم زنگم نمیزد دل تنگ اونا باشم یا ساعت ۱۲ میومد خونه و از غذا بهانه گیری میکرد اخرشم گفت ازت فراری بودم نمیومدم

حقیقتش هیچ جای شهر باهاش خاطره ندارم یادم نمیاد دستمو گرفته باسه و باهم راه بریم بهم زنگم نمیزد دل ت ...

فراموشش کن به خودت برس نزار شکسته بشی انشالله با مردی ازدواج میکنی که که دوست داری