2821
2789
عنوان

عروس بد😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 102 پست
بحث غذا درست کردن نیست ولی وقتی یکی خونه شما میاد مهمونه و نباید بیاد ازش بپرسم اگه میخوری برات درست ...

والا خیلی عروس خوبی دارید والا من اگه خواهر شوهرم خونش نزدیک باشه همینم بهش نمیگم ...😐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یجور حرف میزنی انگار نشستی تو خونشون زیر نظر گرفتی ... خانواده خودش حتما با هماهنگی میرن ...شما که ...

انگار عروسشون آشپزه خونشونم رستوران که هروقت برن باید غذا بذارن جلوشون 

خانواده شوهر من ساعت 11 شب سرزده اومدن خونه من هی میگفتن گشنمونه شام نخوردیم یک کلام گفتم اگه گشنتونه شام بذارم اونام گفتن نه و ساکت شدن 

ما خودمون دیر شام میخوریم ولی علم غیب ندارم که یهو یه لشکر رو سرم خراب میشن🤷🏻‍♀️

هانسی گروهین بلع سرداری وار 🌺 شیعه لرین حضرت عباسی وار 🌺

بحث غذا درست کردن نیست ولی وقتی یکی خونه شما میاد مهمونه و نباید بیاد ازش بپرسم اگه میخوری برات درست ...

من همچین سوالی نمیپرسم چون میدونم تنها برم خونه مادرشوهرم غذا نمیذاره برام. فقط به هوای پسرش غذا درست میکنه.

عروسمتن خونه شما میاد؟ من یه خواهر شوهر دارم.هر هفته چهارشنبه شب میومد خونمون تا عصر جمعه. شاید بی ...

خب اون اشتباه کرده دقیق تایم کاری شوهرت میومده ک صدای شوهرتم‌دراومده 😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز