2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان تنها دغدغت اینه که قدش زده تو ذوقت؟  تازه میگی ازت بلند تره...  فردا قدش وا ...

اخه من ظاهرم خوبه خود گرفتگی نیست ولی خوب مثلا شاید ظاهرم نمیزاره قدم تو چش باشه 

شما یک دفعه سابقه جدایی دارید پس تجربه ای از زندگی دارید و باید بهتر بدانید چه عواملی باعث موفق بودن ...

من توعقد جدا شدم نرفتم زندگی کنم واسه همین زیاد تجربه ندارم ممکنه قدش باعث بشه زندگی خوبی نداشته باشم یا نه

من توعقد جدا شدم نرفتم زندگی کنم واسه همین زیاد تجربه ندارم ممکنه قدش باعث بشه زندگی خوبی نداشته باش ...

بیشتر کسانی که جدا میشوند بخاطر اخلاق اعتیاد و بی پولی جدا میشوند روی این سه مورد تمرکز کنید

اخه من ظاهرم خوبه خود گرفتگی نیست ولی خوب مثلا شاید ظاهرم نمیزاره قدم تو چش باشه 

توی ازدواج الویت آخر ظاهره عزیزم🤦🏻‍♀️

شما میگی حتی قد دقیقشم نمیدونی که

پس از روی چی داری تصمیم میگیری...

چقد خامی. یه بار جدا شدی و هنوز نمیدونی تو زندگی باید دنبال چی باشی. از رو قدش تصمیم میگیری😐😐

خوب مردم میگن کسی نگرفتش بایه کوتوله ازدواج کرده یا همسر سابقم خودمم که زیاد راضی نیستم خانواده اصرار میکنن واون خانم میگه واقعا پسر خوبیه

عزیزم تو فردا پس فردا می‌خوای با قدش آرامش و لذت ببری یا با اخلاق و رفتارش؟ شخصیت مهم تره از قد (نظر ...

خوب وقتی کنار بقیه‌مردا وایسه من خجالت میکشم دنبال دنبال مردیه که بهش تکیه کنه نه بچه